Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Poșta Română clarifică situația legată de procedura de insolvență a PRBA

  • Foto: Poșta Română

Compania Națională „Poșta Română” SA, operatorul național de servicii poștale și de curierat din România, a emis o declarație oficială pentru a clarifica situația legată de Poșta Română Broker de Asigurări (PRBA).

PRBA a fost fondată în 2013 de către Compania Națională „Poșta Română” SA, având ca activitate principală activități ale agenților și brokerilor de asigurări. Însă, societatea nu a mai desfășurat nicio activitate din 2018. Anul trecut pe data de 6 aprilie, PRBA a intrat în procedură de insolvență la cererea Roel SRL București, iar societatea AKTIV-LEX INSOLVENTA S.P.R.L. a fost desemnată administrator judiciar.

Pe 15 februarie, printr-o Hotărâre intermediară nr. 479/2024, instanța a decis intrarea în faliment prin procedură simplificată a debitorului PRBA (Poșta Română Broker de Asigurări).

Compania Națională „Poșta Română” a anunțat că va asigura suportul necesar lichidatorului pentru a desfășura procedura de faliment în parametri legali.

De asemenea, compania menționează că procedura de insolvență a PRBA nu va afecta în niciun fel activitatea și nici angajații Companiei Naționale „Poșta Română” SA.

Articole similare

Ad