Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Revoluția digitală în industria transporturilor: Krone și LKW Walter introduc eCMR

CMR-ul este ceea ce face posibilă administrarea transportului la nivel european și era utilizată anterior pe suport de hârtie și în patru exemplare. Acest lucru a dus la aproape șase milioane de pagini de hârtie doar la LKW Walter, una dintre cele mai importante organizații europene de transport din Austria. Acestea vor fi înlocuite acum cu o soluție complet digitală. Krone, unul dintre cei mai importanți producători germani de remorci, este partener în dezvoltarea și implementarea eCMR. Odată cu introducerea la nivel european a scrisorii de trăsură digitale eCMR, Krone și Lkw Walter implementează o inovație revoluționară în industria transporturilor.

Acces ușor prin intermediul unui cod QR pe remorcă

Max Birle, director al Krone Telematics & Digital Services: “Logistica inovatoare, excelența digitală și soluțiile orientate către client definesc Krone Trailer. Angajamentul nostru de a fi un pionier digital se reflectă în îmbunătățirea continuă a valorilor de mediu ale companiei noastre, cu o contribuție semnificativă a inovațiilor digitale. “Asistentul inteligent” este o parte importantă a câmpurilor noastre de transformare digitală la remorcă – comparabil cu un sistem de operare puternic. Acesta a revoluționat gestionarea documentelor la toate remorcile Krone, simplificând radical gestionarea documentelor vehiculului, cum ar fi eCMR și alte servicii, fără a fi nevoie de aplicații suplimentare. Aceasta este cea mai simplă ofertă de pe piață și oferă o valoare adăugată reală clienților noștri în fiecare zi, făcând diferența în lumea logisticii.”

Krone a echipat deja primele remorci Lkw Walter cu un cod QR pentru Krone Smart Assistant, care servește acum și ca acces la eCMR. Codul QR de pe remorcă poate fi scanat în mod convenabil cu ajutorul unui smartphone sau al unui alt dispozitiv digital. Astfel, toți cei implicați au acces ușor la eCMR, la documentele vehiculului remorcii și la aplicația șoferului Walter. Grupul Walter procesează deja numeroase procese, cum ar fi securizarea încărcăturii, în aplicația “Loads Today”.

“Cu eCMR, suntem prima companie de transport care digitalizează cel mai important document de însoțire pentru toate transporturile Datorită acestei inovații, transportatorii noștri vor economisi timp și bani și vor facilita administrarea pentru șoferii lor. În plus, vor fi eliminate milioane de pagini de hârtie, ceea ce va fi benefic și pentru mediu. Pentru noi, ca și companie, eCMR nu numai că stabilește noi standarde de eficiență și transparență în lanțul de aprovizionare, dar subliniază, de asemenea, angajamentul nostru față de procesele ecologice”, explică Michael Gschwandtner, Director Digital Business la LKW Walter.

Standard la nivel de industrie al Fundației pentru Logistică Deschisă

Împreună cu partenerii de la Open Logistics Foundation, a fost pusă piatra de temelie a eCMR și a fost definit un standard comun pentru această inovație. În strânsă cooperare între Lkw Walter și Krone, eCMR-ul digital a fost în cele din urmă realizat. Acesta revoluționează comunicarea generală în cadrul lanțului de aprovizionare, acționând ca o interfață centrală și asigurând că toate părțile dispun de același nivel de informații. Acest lucru nu numai că duce la o procesare mai eficientă a transportului, dar marchează, de asemenea, sfârșitul surselor potențiale de eroare în procesul de documentare. “eCMR consolidează rolul nostru de pionierat în industrie și subliniază efortul nostru de a oferi clienților soluții simple și de a modela peisajul logistic în mod durabil prin inovare”, conchide Michael Gschwandner.

Articole similare

Ad