Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Înlocuirea durabilă a flotei cu DAF

165 de tractoare DAF XG pentru transportatorul global de lichide HOYER

HOYER, liderul pieței mondiale de soluții logistice pentru produse lichide, își reînnoiește flota cu 165 de tractoare DAF XG 480 4×2. Camioanele, care vor fi livrate în lunile următoare, vor fi utilizate pentru operațiuni în întreaga Europă. Toate vehiculele dispun de suita cuprinzătoare a celor mai recente sisteme avansate de asistență la conducere (ADAS) de la DAF.

Înființată în 1946 la Hamburg, Germania, HOYER este în prezent lider de piață la nivel mondial în domeniul soluțiilor logistice pentru produse lichide și operează pe toate continentele. Compania oferă soluții personalizate pentru clienții săi din diverse sectoare, inclusiv gaze, alimente, uleiuri minerale și produse chimice. HOYER are birouri de reprezentare în peste 100 de țări. Pentru transportul rutier, compania se bazează pe o flotă de peste 1.200 de camioane și peste 1.700 de semiremorci, cu o puternică reprezentare a mărcii DAF.

‘Un camion sigur și durabil’

Noile tractoare vor fi staționate în Germania, Olanda și Polonia și vor fi în funcțiune în toată Europa. Rudolf Schumacher, șeful departamentului de gestionare a flotei rutiere pentru Europa Internă din cadrul HOYER Group, este încântat de faptul că firma sa înlocuiește parțial flota cu modelul DAF XG, foarte eficient și multiplu premiat.

“Aceste camioane fiabile dispun de cele mai recente sisteme de siguranță de ultimă generație și oferă, de asemenea, o experiență luxoasă și confortabilă pentru șoferii noștri. Faptul că aceste vehicule pot funcționa cu HVO susține ambiția noastră de a contribui la un viitor mai sustenabil, deoarece noi, la HOYER, dorim să avem grijă de generațiile viitoare. Conducerea pe HVO reduce emisiile de carbon cu până la 90% bine la roată. Cu această nouă serie de camioane DAF, vom oferi servicii excepționale clienților noștri în cel mai bun mod HOYER-way.”

Cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți“DAF a fost un furnizor preferat al HOYER timp de mulți ani. Suntem onorați de faptul că acest lider mondial în domeniul soluțiilor de transport de înaltă calitate a ales seria noastră DAF XG pentru a asigura livrări la timp pentru clienții săi”, a declarat Bart Bosmans, director de marketing și vânzări și membru al Consiliului de Administrație al DAF Trucks. “Oferim cele mai eficiente, sigure și confortabile camioane de pe piață și suntem, de asemenea, dedicați să oferim cel mai înalt nivel de servicii pentru clienți. Ne bucurăm să vedem că HOYER recunoaște acest lucru.”

Articole similare

Ad