Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacia dezvăluie trei premiere mondiale la Salonul Auto de la Geneva 2024

  • Foto: Dacia

Noul Duster, modelul emblematic SUV al mărcii, va fi expus în premieră la Salonul Auto de la Geneva 2024. De asemenea, modelul SUV aduce în prim-plan a treia generație a acestui vehicul, dezvoltată pe platforma CMF-B. Caracterizat prin designul său robust, Duster se face remarcat și prin oferta sa variată de motorizare, care include opțiuni, precum GPL ECO G100, HYBRID 140 și TCe 130 mild hybrid.

De-a lungul celor 14 ani de carieră, Duster a fost vândut în peste 2,2 milioane de exemplare și a rămas un model de familie cu un raport preț/prestații excelent, având un preț de plecare de 18.800 de euro în România.

Noul Spring, model electric, impresionează cu designul său nou atât la exterior, cât și la interior, fiind singurul model electric în Europa sub o tonă. Spring oferă o capacitate de încărcare generoasă și dispune de numeroase echipamente ingenioase, inclusiv un tablou de bord digital personalizat și un ecran central multimedia de 10″. Cu motorizări de 45 CP pe versiunile Essential și Expression și 65 CP pe versiunile Expression și Extreme, Dacia Spring rămâne accesibilă, consolidându-și poziția drept modelul electric cu cel mai bun raport preț/prestații pe piața europeană.

De asemenea, la Salonul Auto de la Geneva, Dacia va expune prototipul Sandrider, care va participa din 2025 la raliul Dakar și în Campionatul mondial de Rally-Raid.

Dacia continuă să redefinească esența sa, concentrându-se pe cele trei elemente cheie ale identității de brand: Essential but Cool, Robust & Outdoor și Eco-Smart.

Aderând la o strategie perfect aliniată cu participarea la raliul Dakar, un veritabil laborator tehnologic, Dacia își consolidează angajamentul în promovarea mobilității cu emisii reduse de carbon. Prototipul Sandrider ilustrează acest angajament, utilizând combustibil de sinteză de la Aramco și inspirându-se din experiența echipei care va concura la Dakar, menținându-se fidel ADN-ului mărcii Dacia.

De asemenea, Sébastien Loeb va fi prezent la standul Dacia în ziua de 26 februarie 2024, între orele 10:00 și 10:30. În plus, la Salonul Auto de la Geneva, Dacia va prezenta gama sa completă, adaptată la noile reglementări GSR2.

Articole similare

Ad