Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Toyota Material Handling Europe a încheiat un parteneriat cu dezvoltatorul croat Gideon

Toyota Material Handling Europe a încheiat un parteneriat cu compania croată de tehnologie Gideon pentru a dezvolta software pentru roboți mobili autonomi (AMR).

Toyota Material Handling a declarat că prin combinarea tehnologiei Gideon cu propriile echipamente, compania va fi capabilă să ofere automatizare pentru o gamă largă de aplicații logistice și să scurteze semnificativ timpul de implementare a proiectelor.

Gideon a dezvoltat deja soluții automatizate pentru picuire, destinate aplicațiilor din retail, precum și pentru descărcarea și încărcarea camioanelor.

Directorul executiv al Gideon, Josip Cesic, a declarat: „Experiența Toyota în dezvoltarea echipamentelor de manipulare a materialelor și acoperirea de pieță, combinată cu tehnologia Gideon și concentrarea noastră pe aplicații specifice va aduce plusvaloare pentru utilizatorii finali, ceea ce este de neegalat.”

Patric Hed, vicepreședinte senior pentru soluții logistice în cadrul Toyota Material Handling Europe, a adaugat: „Gideon a dezvoltat deja numeroase soluții software cu tehnologie avansată, aplicând comportamentul autonom inteligent al roboților în segmentul logisticii. Estimăm o cerere în creștere pentru automatizare în următorii ani.” Toyota intenționează să prezinte noi soluții automatizate în decursul acestui an.

Articole similare

Ad