Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Drumul Matasii a intrat in China fara modificari in clasamentul general fata de etapa a cincea

Instalat pe prima treapta a podiumului in clasamentul general in urma celei de-a cincea etape a Drumului Matasii, Dmitry Sotnikov (Kamaz) isi mentine aceasta pozitie si dupa a saptea zi de concurs – care a marcat intrarea in China – in care a obtinut, de altfel, o noua victorie, dupa ce in a sasea zi fusese al treilea. Diferenta fata de pilotul clasat pe locul al doilea in clasamentul general, Anton Shibalov (Kamaz), este totusi minima, de 2'39", deoarece si acesta a fost in frunte in ultimele etape, pe a doua pozitie dupa a saptea, la doar 27 de secunde de lider, si pe a sasea in etapa a sasea, la 1'24" la Sotnikov.
 

Nici pe urmatoarele doua locuri ale clasamentului general nu s-au produs modificari dupa etapele a sasea si a saptea, ele fiind ocupate de Martin Kolomy (Tatra Buggyra Racing), la 15'27" de lider – dupa ce a fost al doilea in clasamentul celei de-a sasea etape si al cincilea in a saptea – si Airat Mardeev (Kamaz), la 25'14" – pilotul rus a fost al patrulea in etapa a sasea si al treilea in a saptea.
Victoria in a sasea etapa i-a apartinut concurentului Kamaz Eduard Nikolaev, care isi pastreaza locul al saselea in clasamentul general, la doua ore si 10 minute de lider si la mai mult de o ora de Artus Ardavicius (De Rooy Iveco), de pe a cincea pozitie. Iar acesta din urma, la randul lui, se afla la o distanta destul de mare, de 35 de minute, de Mardeev.
Etapa a opta, intre Karamay si Urumqi, are o lungime totala de 436 km, din care 250 km cronometrati.

Articole similare

Ad