Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DACHSER conectează Tunisia și Turcia direct la rețeaua sa de grupaj

La începutul anului, DACHSER a pus în funcțiune două porți de acces pentru transportul în regim de grupaj, full truckload (FTL) și less than truckload (LTL) către Tunisia și Turcia. Furnizorul de servicii logistice își extinde astfel portofoliul de servicii și oferă clienților săi un transport rutier mai rapid și mai eficient către și dinspre cele două țări.

Prin intermediul celor două porți de acces Strasbourg și Ungerhausen de lângă Memmingen pentru Tunisia și prin poarta de acces Ungerhausen pentru Turcia, DACHSER grupează transportul de grupaj din întreaga Europă, astfel încât să poată fi oferite de mai multe ori pe săptămână transporturi directe în sistem către orașele tunisiene Rades și Bennane, precum și către capitala turcă Istanbul și Izmir.

DACHSER este reprezentată în Tunisia de aproximativ 15 ani, iar în Turcia de aproximativ nouă ani cu propria organizație națională. Din 2015, Turcia este conectată direct la rețeaua europeană de transport terestru a DACHSER prin intermediul unității de afaceri Europa Centrală și de Nord. Porțile de acces din Strasbourg și Ungerhausen aduc acum Tunisia și mai aproape de piețele europene. Cu segmentul său de servicii DACHSER Cargoplus, furnizorul de servicii logistice creează conexiuni fiabile de import și export între Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Următorul pas este extinderea către Caucaz.

DACHSER a conectat deja Marocul la rețeaua sa de grupaj prin poarta de acces de la Strasbourg la începutul anului 2023 și oferă de atunci servicii zilnice regulate de camioane către țara magrebină. Timpii de tranzit fixi și sincronizați asigură o planificare fiabilă și eficientă a transportului. Echipele DACHSER cu mulți ani de experiență logistică în Maghreb și Turcia asigură, de asemenea, procese eficiente și o vămuire sigură.

Standarde de calitate uniforme în Europa și în afara ei

Datorită proceselor și sistemelor standardizate, DACHSER permite clienților săi să urmărească transporturile și să se ocupe de toate procesele logistice la nivel global. În Turcia, DACHSER lucrează deja cu sistemul propriu de gestionare a transporturilor Domino, care va fi implementat în curând și în Tunisia. Procesul și standardele uniforme de servicii asigură o calitate ridicată a livrărilor.“Suntem încântați să putem extinde oferta Cargoplus și, în plus față de Maroc, să oferim acum și transporturi programate cu camionul din Europa către Tunisia și Turcia și înapoi de mai multe ori pe săptămână – și, bineînțeles, cu servicii și standarde de calitate ridicate și uniforme”, spune Renata Gayer, șef de departament DACHSER Cargoplus.

Articole similare

Ad