Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ups crește automatizarea în platformele logistice

Ups a anunțat introducerea treptată a unui număr de sisteme de automatizare în platformele sale logistice care, potrivit companiei americane, au ca scop îmbunătățirea fluxului de colete și a siguranței pentru lucrători. Acest proces va fi accelerat de progresele în domeniul inteligenței artificiale. Ups aplică deja tehnologiile de preluare și plasare furnizate de Dexterity, Fortna și Plus One Robotics pentru a-i ajuta pe angajați să comande colete mici, o sarcină care necesită acțiuni repetitive și care depinde de nevoile clienților Aceste tehnologii, potrivit companiei, vor face aceste sarcini mai ușoare și mai sigure.

Ups folosește tehnologiile de descărcare ale Pickle Robot pentru a facilita sarcina complexă de descărcare a remorcilor, făcând acest rol mai puțin solicitant din punct de vedere fizic pentru angajați și asigurând o mai bună îngrijire și fiabilitate a pachetelor. De asemenea, compania utilizează vehicule cu ghidare autonomă furnizate de Dane Technologies, Geekplus, Locus Robotics, Crown Lift Trucks și Toyota-Raymond. Multe dintre aceste Agv-uri transportă în siguranță și cu ușurință colete mici și expedieri de dimensiuni neregulate către fabrici. Transporturile neregulate nu încap pe benzile transportoare și pot fi adesea grele și dificil de deplasat.

Totodată, Ups folosește tehnologiile digitale pentru a asigura securitatea fiecărei livrări din întreaga lume, utilizând sistemele Delivery Photo și Delivery Defense pentru a reduce fraudele pentru clienți. Aceste inovații sunt deja aplicate în unele platforme logistice din Statele Unite. În 2023, 57% din toate coletele procesate de rețeaua UPS au trecut prin facilități automatizate, care sunt alimentate de cele mai noi tehnologii de sortare, procesare și captare a datelor.

ursa foto: UPS

Articole similare

Ad