Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

OPTEX Redscan – detectarea trecerilor frauduloase peste turnicheti

Bucuresti, 21 iulie 2017 – Turnichetii reprezinta inca o metoda eficienta de a gestiona intrarile si iesirile cladirilor de birouri sau a anumitor statii de metrou unde fluxul de oameni nu este foarte mare. O astfel de solutie are avantajul ca permite angajatilor si vizitatorilor sa intre in locatii rapid si simplu, prin simpla utilizare a unui card de acces.
 

Tehnologia laser a senzorului REDSCAN poate detecta orice incercare de accesare neautorizata, sau orice tentativa de a sari peste turnicheti, generand un zid virtual. Daca o persoana este detectata in aria monitorizata si nu foloseste un card de acces valabil, sistemul de alarma va fi automat declansat, iar agentii de securitate vor primi informatii precise ce pot conduce la identificari rapide ale persoanei in cauza. Senzorul poate fi integrat si cu un sistem de video management, astfel incat sa poata activa si camerele de supraveghere instalate la locatie.
Redscan RLS-2020S
Senzorul OPTEX are o arie de detectie de 20*20m si este deja disponibil in Romania. Acesta integreaza un microprocesor de ultima generatie, oferind performante de detectie superioare. Atunci cand este folosit la interior, modelul poate identifica orice miscare a unui obiect sau a unei persoane, indiferent de viteza de deplasare. Senzorul indeplineste standardul PoE, alimentarea realizandu-se direct prin cablul de retea. Astfel, se reduce semnificativ costul de instalare, dispozitivul neavand nevoie de o alta sursa de alimentare.
Instalarea si configurarea se realizeaza rapid si intuitiv, pentru fiecare senzor in parte se pot seta patru zone independente de detectie.
Despre OPTEX
OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Articole similare

Ad