Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Radu Oniga va prelua funcția de director general al Hornbach în România

  • Foto: Hornbach

Hornbach, unul dintre cei mai mari cinci retaileri de articole de bricolaj și grădinărit din Europa, a anunțat numirea lui Radu Oniga în funcția de director general regional al companiei în România, preluând astfel responsabilitățile de la Mugurel-Horia Rusu, care a ocupat această poziție din 2005.

În prezent, Hornbach Baumarkt AG operează nouă magazine de materiale de construcții și grădinărit cu drive-in în țară, precum și magazinul online hornbach.ro.

Radu Oniga (43 de ani) este cetățean român și a studiat în cadrul Academiei de Studii Economice București. După absolvire, și-a început cariera în comerțul cu amănuntul de produse non-food în cadrul unei companii internaționale. În 2006, s-a alăturat echipei Hornbach în domeniul achizițiilor pentru categoria de produse din lemn, materiale de construcții și tâmplărie. În decursul anilor, și-a demonstrat abilitățile și cunoștințele în domeniu, iar în 2017 a preluat conducerea regională a departamentului e-business. În această poziție, a contribuit semnificativ la dezvoltarea magazinului online din România și la digitalizarea modelului de afaceri al companiei.

„Radu Oniga își va folosi experiența sa îndelungată pentru a continua creșterea noastră de succes în România. Suntem încântați că am găsit un coleg atât de implicat și experimentat pentru această sarcină importantă.”,

a declarat Jan Hornbach, membru al consiliului de administrație al HORNBACH Baumarkt AG, responsabil pentru companiile naționale europene.

Mugurel-Horia Rusu și-a început cariera în 1996 la Hornbach în Austria și a jucat un rol important la înființarea companiei în România. De asemenea, a condus afacerea pe plan local, încă de la deschiderea primului magazin Hornbach din București în 2007. După predarea responsabilității către Radu Oniga, Mugurel-Horia Rusu va continua să sprijine grupul Hornbach cu experiența sa în calitate de consilier, contribuind astfel la continuarea succesului companiei.

„Mugurel-Horia Rusu a fost un manager formator pentru colegii din compania noastră națională timp de mai bine de 18 ani. A fost foarte activ în afacerile operaționale și a stabilit proiecte de încredere pentru Hornbach în România. Apreciem angajamentul său pentru dezvoltarea pozitivă a companiei în România și îi mulțumim din toată inima pentru acești ani de succes.”,

a adăugat Jan Hornbach.

Articole similare

Ad