Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Mobility dezvoltă mai multe puncte de încărcare pentru vehiculele electrice în Cehia printr-o colaborare cu CEZ

  • Foto: DKV Mobility

DKV Mobility, furnizorul european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, a anunțat extinderea rețelei sale de încărcare a vehiculelor electrice în Cehia cu 1.800 de noi puncte.

Aceste puncte de încărcare sunt operate de grupul energetic CEZ, cu sediul la Praga, consolidând astfel infrastructura publică de încărcare pentru electromobilitate în Cehia.

CEZ a extins rețeaua sa de încărcare a vehiculelor electrice pe cele mai importante rute din Cehia, oferind acum un total de 753 de puncte de încărcare convenționale AC, 935 de puncte de încărcare DC și 52 de puncte de încărcare rapidă HPC. Recent, CEZ și GreenFlux, filiala DKV Mobility, au semnat un acord de cooperare pentru gestionarea întregii oferte de încărcare a vehiculelor electrice a companiei.

Rețeaua de încărcare a vehiculelor electrice a DKV Mobility cuprinde aproximativ 633.000 de puncte în întreaga Europă, la data de 31 decembrie 2023. Această rețea se bazează pe platforma tehnică a filialei sale, GreenFlux. Pentru detalii suplimentare, puteți accesa www.dkv-mobility.com.

„Electromobilitatea devine din ce în ce mai importantă și în Cehia. Suntem încântați să putem oferi clienților noștri din această regiune o soluție atractivă cu ajutorul rețelei de încărcare CEZ. Cele 1.800 de puncte de încărcare conectate includ aproape 1.000 de puncte de încărcare DC și HPC rapide, ceea ce face ca încărcarea să fie și mai rapidă și convenabilă.”,

a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

„DKV Mobility este un actor important în sectorul mobilității. Suntem nerăbdători să le urăm bun venit clienților lor în rețeaua noastră aflată în plină expansiune, care în prezent poate furniza energie verde în orice moment pentru 1.300 de vehicule electrice. Împreună, vom sprijini dezvoltarea electromobilității în Cehia și în Europa.”,

a declarat Tomáš Dzurilla, Director e-Mobility la CEZ.

Articole similare

Ad