Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks și IVECO își unesc forțele pentru dezvoltarea de produse noi

Ford Trucks și IVECO au semnat un acord (Memorandum of Understanding) fără caracter obligatoriu pentru a explora o potențială colaborare privind dezvoltarea unei noi cabine pentru vehiculele comerciale grele.

La semnare au fost prezenți Gerrit Marx, directorul general al Iveco Group, Luca Sra, președintele diviziei de camioane din cadrul Iveco Group, Haydar Yenigün, președintele Koç Holding Automotive Group, Güven Özyurt, directorul general al Ford Otosan și Emrah Duman, vicepreședinte al Ford Trucks.

Memorandumul de înțelegere fără caracter obligatoriu reprezintă un pas preliminar în evaluarea potențialului celor două companii de a coopera în dezvoltarea în comun a unor noi produse și tehnologii, care să cuprindă componente și sisteme din interiorul cabinei.

Acordul vizează dezvoltarea în comun a unei noi cabine care să respecte noile standarde europene privind vizibilitatea directă în jurul autovehiculului și creșterea, implicit, al nivelului de siguranță rutieră, precum și îmbunătățirea aerodinamicii pentru reducerea emisiilor de CO2.

Astfel, Ford Trucks și IVECO vor colabora pentru dezvoltarea noilor generații de cabine cu dimensiuni mai generoase, lansate deja pe piață de DAF și, mai nou, de Volvo Trucks, permise în condițiile în care o parte din extensia cabinelor este făcută cu scopul îmbunătățirii aerodinamicii.

În fotografie, de la stânga la dreapta:

  • Gerrit Marx, CEO Iveco Group
  • Luca Sra, President Truck Bunisess Unit, Iveco Group
  • Güven Özyurt, General Manager Ford Otosan
  • Haydar Yenigün, President Koç Holding Automotive Group

Articole similare

Ad