Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Elita logisticii din România își dă întâlnire la Gala Tranzit de la Oradea pe 4 aprilie

Peste 350 de participanți din industria logisticii (firme de transport, expediții, operatori logistici, retail, producție, distribuție și curierat) și furnizori ai acesteia s-au înscris la Gala Tranzit de la Oradea, care va avea loc pe 4 aprilie la Artemis Leto.

Executivi  ai celor mai importante companii din industrie vor dezbate teme de interes ale industriei:

  • De ce România nu este pe harta hub-urilor de cargo aerian din Europa?
  • Ro e-Transport are multe hibe, însă Ministerul Finanțelor nu este foarte deschis la modificări și amânări. Cum pot fi evitate amenzile?
  • Piaţa românească în faţa celei mai mari crize de transport din ultimii ani. Volumele mici de mărfuri şi preţurile sub costuri obligă la măsuri de criză: preț minim de referință, plata orelor de staționare la încărcare/descărcare, interdicția șoferilor de a face operațiuni de încărcare/descărcare, cu excepția livrărilor pe timp de noapte, reglementarea mai strictă a intermediarilor ș.a.
  • Vine deadline-ul pentru raportarea emisiilor de Carbon pentru firmele mari, însă costurile pentru decarbonizarea transporturilor sunt încă prea mari pentru a fi asumate de producători și retaileri. Care este experiența firmelor care au făcut deja pași concreți pentru un supply-chain fără emisii?
  • Operatorii logistici trebuie să facă față reducerii consumului și deci a mișcărilor de marfă în depozit, crizei de personal, creșterii costurilor de operare și legislației tot mai stufoase. Cum ne dezvoltăm în perioade de incertitudine?

Programul complet al conferinței și lista speakerilor pot fi consultate aici: Gala Logistica 2024 – Traficmedia

Iar firmele care au performat fără cusur în 2022-2023 vor fi aplaudate la scenă deschisă cu ocazia Galei operatorilor de logistică, expediții, distribuție și curierat.

Premiile de eficiență în expediții rutiere și Air&Sea și Contract Logistics vor fi acordate separat firmelor cu capital românesc și multinaționalelor cu filială în România.

Vor fi premiati, de asemenea, producătorii câștigători ai trofeelor International Van of the Year, Pick-Up Award şi International Truck of the Year.

Iar participanții vor putea vedea și utilitare ușoare, medii și grele, camioane și semiremorci ale producătorilor parteneri ai evenimentului.

Vă așteptăm să ocupați ultimele 50 de locuri disponibile la primul eveniment al revistei Tranzit din acest an.

Înscrierea la eveniment o puteți face la email: andreea.matei@traficmedia.ro , tel.: 0732 131 353

Articole similare

Ad