Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Yusen Logistics Cehia a cumpărat încă 50 de semiremorci Kögel

Filiala din Cehia a Yusen Logistics este client tradițional Kögel, de la care provin circa 80% din cele 300 de semiremorci ale sale, și apreciază în principal inovațiile propuse, dintre care unele apar ca urmare a discuțiilor pe care fabrica le are cu firma de logistică și care, la rândul lor, sunt rezultatul discuțiilor dintre operatorul logistic și clienții săi. Cu alte cuvinte, nivelul ridicat de personalizare și flexibilitate oferit de Kögel este unul dintre motivele pentru care Yusen Logistics Cehia alege să colaboreze în continuare cu producătorul german de semiremorci.

În plus, parteneriatul dintre cele două companii se bazează pe principiul japonez Kaizen, iar îmbunătățirile continue ale vehiculelor și soluțiile tehnice adaptate la nevoile sale specifice au fost argumentele care au convins Yusen – companie de origine japoneză care oferă transport rutier și feroviar, expediere aeriană și maritimă de mărfuri, depozitare, brokeraj vamal și transport intermodal / multimodal pentru clienți din industria auto, farmaceutică, alimentară, a retailului, aerospațială și a bunurilor de consum.

Astfel că la final de februarie o delegație a Yusen a vizitat uzina Kögel din Burtenbach pentru a vedea câteva dintre semiremorcile finalizate din lotul de 50 de Kögel Mega Rail comandate recent. Industria auto este unul dintre sectoarele cheie din care provin clienții Yusen Logistics din Cehia, care își transportă produsele în întreaga Europă. Iar modelul Kögel Mega Rail este potrivit mai ales pentru lanțurile de aprovizionare complexe, datorită înălțimii sale interioare de 3 m și echipamentelor intermodale pentru transport feroviar și maritim. Semiremorcile au un volum maxim de încărcare, stabilitate mare și durată lungă de viață, iar sistemele opționale garantează că șoferii și marfa ajung la destinație în condiții de siguranță și eficiență.

Articole similare

Ad