Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IFOY AWARD 2024: Certificatele „Best in intralogistics”, prezentate la Dortmund

În cadrul deschiderii evenimentului „Test Camp Intralogistics“ (10 și 11 aprilie), organizatorii competiției International Forklift Truck of the Year (IFOY) au acordat certificatele „Best in Intralogistics” pentru 2024. Reprezentanții Agilox, BOX ID Systems, Brightpick, Crown, CYBRID, GLOBE Fuel Cell Systems, HWArobotics, Innok Robotics, Jungheinrich, MEYSENS, MOCCI, RAVAS Europe, SAFELOG, SSI Schäfer și STILL au primit mult râvnitele certificate de la Jan Drömer, noul președinte al consiliului de administrație al Asociației germane de intralogistică și manipulare a materialelor (VDMA).

Certificatul „Best in Intralogistics”, care a fost introdus în urmă cu șase ani, își propune să documenteze în mod vizibil gradul ridicat de inovație al soluțiilor și dispozitivelor nominalizate la Premiile IFOY.

„Oricine aplică pentru IFOY AWARD cu o inovație trebuie să fie supus unei proceduri de auditare în trei etape la Dortmund și numai cei care o finalizează cu succes au dreptul să poarte sigiliul Best-in-Intralogistics”, a declarat Anita Würmser, președintele juriului IFOY.

Auditul IFOY începe cu verificarea științifică a inovației nominalizate, care este efectuată de Institutul Fraunhofer pentru Logistica Fluxurilor de Materiale (IML) din Dortmund, împreună cu Catedra de Logistică Tehnică de la Universitatea din Dresda, Catedra de Manipulare a Materialelor și a Fluxului de Materiale în Logistică de la Universitatea Tehnică din München și Institutul Fraunhofer pentru Inginerie și Automatizare (IPA) din Stuttgart. Oamenii de știință evaluează finaliștii în ceea ce privește relevanța soluțiilor pentru piață, a beneficiul adus clienților, tipul de design și gradul de inovație. Ei verifică, de asemenea, inovațiile specificate de producători și evaluează într-o comparație tehnologică cuprinzătoare dacă sunt prezentare dezvoltări ulterioare inovatoare, compoziții noi sau inovații autentice.

A doua parte a auditului IFOY constă într-o consultare cu evaluare practică din partea jurnalistului expert în intralogistică Theo Egberts. Olandezul măsoară performanțele concrete și le compară cu cele ale produselor concurente relevante. Echipamentul este supus testelor de conducere și funcționale personalizate, inclusiv protocolul de testare IFOY, care acoperă aproximativ 80 de criterii și determină rentabilitatea, eficiența energetică, sustenabilitatea, siguranța și ergonomia echipamentului/soluțiilor prezentate.

Auditul se încheie cu evaluarea finaliștilor de către membrii juriului și consilierii aprobați ai acestora. Membrii juriului iau o decizie finală pe baza verificării inovației IFOY, a rezultatelor testelor IFOY și a propriei experiențe de testare, după care votează.

Câștigătorii premiilor din 2024, cunoscute și sub numele de „Oscarurile intralogisticii”, nu vor fi încă anunțate. Secretul bine păstrat – chiar și pentru finaliști – va fi dezvăluit doar în cadrul Galei IFOY AWARD, ce va avea loc pe 14 iunie 2024 la Baden, lângă Viena.

Articole similare

Ad