Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PIB Group intră pe piața românească prin STEIN Bestasig

PIB Group Limited (PIB), un jucător de vârf în industria europeană a asigurărilor din UK, își consolidează prezența sa în Europa prin colaborarea cu unul dintre cei mai respectați brokeri de asigurări din România, STEIN Bestasig Broker de Asigurare.

Această colaborare marchează o etapă importantă pentru PIB, intrând pe piața de asigurări din România pentru prima dată. STEIN Bestasig este cunoscut pentru expertiza sa în domeniul asigurărilor, oferind PIB o bază solidă pentru extinderea și consolidarea operațiunilor sale în Europa.

STEIN Bestasig va coordona expansiunea ulterioară a PIB pe această piață, a cărui ambiție este de a atrage cel puțin încă 20 de brokeri locali în România prin activități de fuziuni și achiziții și de a deveni un jucător important în România și în sudul Europei.

„Sunt încântat să urez bun venit în PIB Group lui STEIN Bestasig, un jucător important în sectorul de brokeraj de asigurări din România. Acest parteneriat marchează începutul expansiunii PIB în Europa de Sud-Est, o regiune care oferă un mare potențial pentru creșterea noastră. A fost o plăcere să îl cunoaștem pe Dante și întreaga echipă. Rata remarcabilă de retenție a clienților și performanțele lor constante vorbesc de la sine despre calitatea produselor și serviciilor lor. Aștept cu nerăbdare să îi sprijin pe toți cei de la STEIN Bestasig, în timp ce continuă să-și construiască drumul spre succes.”,

a declarat Onno Janssen, CEO al PIB Group Europe.

STEIN Bestasig are o experiență de aproape 20 de ani în furnizarea de servicii și realizării deosebite pentru baza sa solidă de clienți corporativi. Pe lângă expertiza lor vastă, echipa se mândrește cu o abordare extrem de centrată pe client și experiența în gestionarea riscurilor complexe și a produselor de asigurare. Totodată, asigură o specializare în domeniul asigurărilor de incendiu și de proprietate, precum și un portofoliu de produse care cuprinde dezastre naturale, sănătate, vehicule și alte răspunderi civile generale.

Prin parteneriatul său cu PIB Group, STEIN Bestasig își va valorifica o gamă mai largă de produse și servicii pentru clienți, plus o putere de negociere suplimentară și o gândire nouă prin conectarea cu brokerii din întregul grup.

Dante, împreună cu fratele său Ricky, cu partenerul său de afaceri Grigore Ștefanache și cu PIB vor colabora împreună pentru a explora noi oportunități de investiții în fuziuni și achiziții pe piața românească.

PIB are o prezență internațională care include Marea Britanie, Insulele Anglo-Normande, Irlanda, Germania, Polonia, Danemarca, Spania, Țările de Jos și Italia. Multe alte întreprinderi sunt în curs de achiziție, inclusiv cele de pe piețe noi pentru PIB.

„Ceea ce ne-a atras la PIB Group, a fost șansa de a ne asocia cu un important grup de brokeraj de asigurări din Marea Britanie și din întreaga Europă și, prin urmare, de a putea oferi clienților noștri servicii și produse și mai bune. În plus, profesionalismul și bunăvoința echipei PIB, precum și rapiditatea cu care am încheiat tranzacția, mi-au confirmat faptul că aceasta este familia din care trebuie să facem parte pentru viitorul pe termen lung al companiei noastre.”,

a declarat Dante Stein, directorul general al STEIN Bestasig Broker de Asigurare.

Articole similare

Ad