Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Huf inaugurează un nou laborator Technical Center Romania la Timișoara

  • Foto: Grupul Huf

Grupul Huf, liderul în soluții sigure de acces și autorizare auto, a deschis Laboratorul Technical Center Romania (TCRL) în Timișoara. Ca cel mai mare centru de testare și validare al companiei la nivel global, TCRL va livra produse auto de înaltă calitate, consolidând poziția Huf pe piață. Această a treia locație a companiei în România evidențiază ambițiile de creștere ale furnizorului global de automobile.

Compania Huf a marcat un moment semnificativ în evoluția sa globală prin inaugurarea noului sediu al Laboratorului Centrului Tehnic România (TCRL) la Timișoara. Evenimentul a fost onorat de prezența reprezentanților administrației locale și centrale, partenerilor academici și a angajaților. Amplasat pe strada Republicii nr. 21, aproape de centrul Timișoarei, noul laborator este un exemplu de modernitate și inovație.

Cu o suprafață de 1.700 de metri pătrați, laboratorul este dotat cu echipamente de ultimă generație pentru testarea și validarea unor produse esențiale pentru industria auto. Printre acestea se numără mânerele de portiere auto, precum și o gamă variată de chei auto, inclusiv cele clasice, inteligente și digitale.

Noul TCRL devine acum cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală a companiei, reflectând angajamentul său pentru excelență și dezvoltare continuă. Huf administrează în prezent centre tehnice în mai multe țări din întreaga lume, inclusiv Germania, România, China, Mexic și India.

Totodată, marchează un nou punct de referință în evoluția rapidă a Huf România S.R.L. Începând cu prima unitate de producție în 2006 la Arad, compania a demonstrat o creștere remarcabilă. Timișoara a devenit gazda unui Centru Tehnic, iar în decembrie 2019, echipa s-a mutat în birourile moderne din clădirea ISHO. Recent, acest Centru Tehnic a atins un număr impresionant de 300 de angajați doar în Timișoara, consolidându-și poziția ca un angajator de top în regiune.

În total, Huf însumează aproximativ 1.000 de experți în România, evidențiind contribuția semnificativă a companiei la dezvoltarea economică și tehnologică a țării.

Dezvoltarea rapidă a sediului din România reflectă creșterea continuă a grupului Huf. Cu o istorie de 116 ani, Huf a devenit un specialist de renume în soluții sigure de acces auto și autorizare, datorită unei abordări inovatoare constante. Compania se adaptează la tendințele majore din industria auto, fiind un catalizator al inovației pentru producătorii de echipamente originale din întreaga lume.

Prin dezvoltarea de produse orientate către clienți și piață, Huf se impune ca un partener de încredere pentru industria auto globală. Cu planuri ambițioase pentru următorii ani, Huf își propune să atingă o cifră de afaceri anuală netă de 2 miliarde de euro până în 2031.

„Huf urmărește o strategie clară de creștere: compania își propune să atingă vânzări nete de 2 miliarde de euro până în 2031 – iar Huf România va juca un rol și mai important în atingerea acestui obiectiv.

La Timișoara dezvoltăm deja software-ul și produsele electronice de mâine pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizări pentru industria auto. Prin noul TCRL înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații Huf din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul auto.”,

a declarat Bogdan Nuna, CTO al Huf, la inaugurarea Laboratorului Technical Center România.

„După fabrica de producție din Arad și Centrul Tehnic din Timișoara, ne extindem acum competențele în România prin noul TCRL. În noul laborator, ne concentrăm activitățile de testare și validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltarea tehnologică și inovare.”,

a declarat Cristian Enculescu, directorul Centrului Tehnic Huf România (TCR) și al noului TCRL.

Articole similare

Ad