Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook Tire își consolidează echipa de vânzări din America de Nord

  • Foto: Hankook Tire

Hankook Tire, producătorul global de anvelope de top, a anunțat o serie de numiri în echipa sa de vânzări din sediul central din America de Nord, situat în Nashville, Tennessee.

Aceste numiri au fost făcute pentru a stimula creșterea și pentru a consolida prezența companiei pe piața americană. Printre noile numiri se află Gabriel Leventis în calitate de director de dezvoltare a noilor canale, Steve Johnson în calitate de director de vânzări pentru regiunea nord-est, John Lesnak în calitate de director de vânzări pentru regiunea Midwest și Ken Everhart în calitate de director de conturi corporative pentru vânzările comerciale din America de Nord.

„Gabriel, Steve, John și Ken aduc echipei de vânzări Hankook o gamă largă de expertiză în industrie. Dedicați strategiei noastre de creștere și consolidării poziției Hankook ca principalii producători de anvelope, atât în SUA, cât și la nivel global. Împreună, ei vor continua să conducă la succes atât în afacerile noastre de pasageri, cât și în cele comerciale, și așteptăm cu nerăbdare contribuțiile colective pe care le vor aduce organizației.”,

a declarat Rob Williams, Președintele Hankook Tire America Corp.

Gabriel Leventis se va concentra pe dezvoltarea de noi canale de distribuție, în calitate de director de dezvoltare a noilor canale de distribuție, un nou rol strategic în cadrul Hankook. El s-a alăturat companiei în 2020 ca Director Regional de Vânzări și Manager de Conturi Strategice pentru consumatori și are peste 20 de ani de experiență în vânzări, marketing și dezvoltarea afacerilor, dintre care mai mult de 16 în industria anvelopelor.

Steve Johnson se alătură Hankook în calitate de director de vânzări pentru Regiunea Nord-Est. Cu 25 de ani de experiență în sectorul anvelopelor și al automobilelor, el aduce o vastă expertiză pentru a conduce inițiativele de vânzări într-una dintre principalele zone geografice nord-americane ale Hankook Tire.

John Lesnak se alătură Hankook ca director de vânzări pentru regiunea Midwest, aducând cu el peste zece ani de experiență în industria anvelopelor. Va conduce echipa pentru a dezvolta relații solide cu clienții Hankook Tire din regiunea Midwest.

Ken Everhart va fi director de conturi corporative pentru vânzările comerciale din America de Nord, concentrându-se pe extinderea cotei de piață a anvelopelor comerciale Hankook Tire. Cu o experiență de 15 ani în industria anvelopelor, inclusiv peste trei ani în funcții de management al vânzărilor pentru Hankook, el aduce o expertiză valoroasă în această nouă poziție.

Articole similare

Ad