Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Motor Company își intensifică operațiunile pentru soluții de afaceri în București

  • Foto: Ford

Ford Motor Company a anunțat planuri de extindere a operațiunilor Ford Business Solutions (FBS) în București, într-o mișcare strategică de consolidare a prezenței sale în România. FBS, un furnizor important de soluții inovatoare pentru afaceri, și-a dezvăluit strategia de creștere, concentrându-se pe domenii cheie, precum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup.

De la lansarea Ford Business Solutions Center în februarie 2022, Ford s-a dedicat creării de modele scalabile pentru soluții de afaceri, având ca scop furnizarea unui avantaj competitiv diviziilor sale și echipelor de lucru prin oferirea de capabilități avansate. FBS a jucat un rol esențial în sprijinirea angajamentului Ford față de inovație și excelență în furnizarea de servicii, numărând în prezent peste 100 de angajați în România.

FBS își valorifică expertiza către sprijinirea echipelor globale ale Ford Motor Company, cu accent pe domenii cheie, așa cum IT și suport pentru entități bancare și financiare existente din grup, în vederea atingerii obiectivelor strategice. Compania intenționează să recruteze peste 100 de specialiști în aceste domenii, cu abilități lingvistice avansate în limbile germană, italiană, spaniolă și franceză. Prin această strategie, echipa va crește de la circa 100 de angajați la peste 200 până la finalul lui 2024.

„Prin atragerea unei forțe de muncă diverse și talentate, Ford aspiră să-și sporească capacitatea de a oferi soluții de înaltă calitate pentru operațiunile sale globale de afaceri. Planurile de extindere comunicate reprezintă o contribuție majoră la consolidarea poziției Ford Business Solutions ca furnizor principal de soluții de afaceri în regiune.”,

a declarat Dieter Rogmann, Director FBS Europa.

Extinderea operațiunilor din București confirmă angajamentul Ford de a accelera creșterea economică și inovația în Europa de Est, poziționând compania ca un jucător cheie în sectorul soluțiilor pentru afaceri în regiune. Centrul FBS din București, localizat în One Cotroceni Park, beneficiază de un spațiu de ultimă generație. În plus față de prezența sa în România, FBS are operațiuni la nivel global în Ungaria, India și Mexic, întărindu-și astfel statutul ca un furnizor global de soluții pentru afaceri.

Organizația vizează promovarea strategiilor sale de soluții de afaceri, incluzând inițiative, precum înființarea unei rețele de centre de servicii în diverse locații, pentru o conectivitate sporită între operațiuni. De asemenea, își propune dezvoltarea automatizării proceselor, utilizarea analizelor avansate și a fluxurilor de lucru digitale, tot astfel și schimbarea modului în care funcționează compania și simplificarea proceselor interne pentru a îmbunătăți eficiența companiei.

Divizia Ford Business Solutions din București este integrată în Ford Romania Services, subsidiara locală a grupului Ford Motor Company. Integrarea cuprinde activități de vânzări și marketing ale Ford în România prin Compania Națională de Vânzări și prin achizițiile integrate ale Ford în Europa.

Articole similare

Ad