Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Goodyear participă la turneul Drive Results Tour 2024

  • Foto: Goodyear

Goodyear își anunță participarea la Turneul Drive Results Tour 2024, un eveniment care va oferi o experiență unică pentru flotele de transport. În cadrul Drive Results Tour 2024, Goodyear pune la dispoziție atât camionul său emblematic pentru showroom-ul mobil, cât și o flotă specială de Drive Results Vans.

Experții Goodyear vor oferi exemple concrete despre modul în care soluțiile lor pot maximiza eficiența, competitivitatea și sustenabilitatea pentru flotele de transport. Aceste soluții includ anvelopele premium Goodyear și tehnologiile inovatoare de monitorizare a anvelopelor, care contribuie la îmbunătățirea eficienței combustibilului și la reducerea costurilor de exploatare.

De asemenea, echipa Goodyear își va prezenta oferta și la diverse evenimente din industrie, așa cum la Campionatul European de Curse de Camioane Goodyear FIA (ETRC) și la târguri comerciale specializate în camioane, flote și operațiuni logistice.

În cel mai recent studiu Goodyear Sustainable Reality Survey 2023, flotele europene au subliniat importanța obiectivelor de sustenabilitate și a reducerii costurilor operaționale. Turneul Drive Results Tour 2024 va evidenția rolul esențial al anvelopelor pentru camioane în creșterea eficienței combustibilului prin reducerea costurilor de combustibil și a emisiilor de CO2. Goodyear se angajează să ofere soluții eficiente de mobilitate, așa cum Goodyear TPMS, Goodyear DrivePoint și Goodyear CheckPoint, care ajută flotele să atingă obiectivele de afaceri fără a compromite performanțele flotei. Goodyear Retreading va fi prezentat ca o soluție sustenabilă și rentabilă, prelungind durata de viață a anvelopelor pentru camioane și reducând impactul asupra mediului, tot astfel și cheltuielile generale de exploatare pentru flote.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea Turneului Drive Results 2024, pe baza succesului extraordinar al edițiilor noastre anterioare din 2022 și 2023. Cu fiecare an care trece, Goodyear devine și mai bine pregătită să pornească la drum, angajându-se alături de flotele de transport din întreaga Europă. Angajamentul nostru de a da putere flotelor cu soluții inovatoare rămâne neclintit și suntem nerăbdători să demonstrăm cum suita noastră Goodyear Total Mobility poate stimula eficiența, competitivitatea și sustenabilitatea pentru partenerii noștri.”,

a declarat Maciej Szymański, Director de Marketing pentru activitatea comercială a Goodyear.

„Pe măsură ce pornim în această călătorie, așteptăm cu nerăbdare să ne conectăm cu flotele, să înțelegem provocările lor individuale și să demonstrăm cum le putem rezolva cu abordarea noastră integrată privind eficiența flotei. Turneul Drive Results 2024 este o dovadă a devotamentului nostru de a sprijini obiectivele de afaceri ale clienților noștri, asigurând în același timp o performanță optimă a flotei cu ajutorul anvelopelor noastre, soluțiilor inovatoare și aplicațiilor mobile.”,

adaugă Maciej Szymański.

Articole similare

Ad