Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Maersk extinde serviciul ME2 între India și Europa de Nord

  • Foto: Maersk

Maersk anunță îmbunătățiri semnificative pentru serviciul său maritim ME2, care va include escale portuare la destinații cheie din Europa de Nord, precum Rotterdam, Felixstowe și Bremerhaven. Viitoarea rută portuară a serviciului ME2 va fi Port Tanger – Algeciras – Rotterdam – Felixstowe – Bremerhaven – Port Tanger – Salalah – Jebel Ali – Mundra – Nhava Sheva – Port Tanger.

Extinderea strategică a serviciului ME2 către destinații cheie din Europa de Nord va aduce beneficii importante exportatorilor din India de Nord, în special din sectoarele lifestyle și retail. Prin intermediul acestui serviciu îmbunătățit, producătorii și exportatorii vor avea acces rapid la piețele de consum importante din Europa de Nord. Timpii de tranzit pentru transportul maritim între porturile din Mumbai și Europa de Nord vor fi reduși cu cinci până la șapte zile. De asemenea, importatorii sectorului auto vor beneficia de timpi de tranzit mai rapizi pentru componentele auto care ajung în India pe ruta dinspre Europa de Nord.

Cu toate acestea, capacitatea nominală a serviciului săptămânal ME2 va rămâne neschimbată. În plus, Maersk va adăuga două nave suplimentare pentru a găzdui acoperirea extinsă în Europa de Nord. Acest angajament subliniază dedicarea companiei Maersk de a oferi soluții logistice eficiente și fiabile care să răspundă în mod constant nevoilor în continuă evoluție ale clienților săi.

„Maersk se angajează să ofere servicii maritime mai rapide și mai fiabile. Prin îmbunătățirile aduse serviciului ME2, ne subliniem angajamentul față de una dintre cele mai importante rute comerciale. Prin adăugarea de escale portuare către destinații cheie din Europa de Nord, le oferim clienților noștri acces mai rapid la piața vitală, permițându-le să beneficieze de oportunitățile de afaceri și să-și crească competitivitatea.”,

a declarat Morten Juul, Șef al Departamentului Regional de Gestionare a Traficului Maritim pentru Subcontinentul Indian, Orientul Mijlociu și Africa la Maersk.

Articole similare

Ad