Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz Cargobull Romania are un nou director general

Filiala Schmitz Cargobull AG din Romania l-a desemnat pe Roland W. Schacht la conducerea companiei. Noul director general, un manager cu experienta vasta in domeniul automotive, se ocupa acum de pietele din Romania, Grecia, Cipru si Republica Moldova. „Roland W. Schacht are o expertiza importanta in transporturi si in industria vehiculelor comerciale si, cu siguranta, va aduce plus de valoare echipei noastre, datorita cunostintelor sale de vanzari si abilitatilor manageriale“, declara Boris Billich, directorul de vanzari al Schmitz Cargobull AG.
 

Cu o experienta de peste 25 de ani in industria automotive, Schacht si-a inceput cariera in domeniul Marketing si Management, ocupand apoi functii de conducere in numeroase companii multinationale de succes. Inainte de a se  alatura Schmitz Cargobull in pozitia de director general pentru pietele din  Romania, Grecia, Cipru si Republica Moldova, Schacht a ocupat o functie  de conducere in cadrul MAN Trucks & Bus Europa de Est/CIS.
Schmitz Cargobull are in Romania o cota de piata in sectorul semiremorcilor ce depaseste 50%, iar Schacht se va concentra pe consolidarea acestei pozitii. „Succesul Schmitz Cargobull in Romania depinde in cea mai mare masura de satisfactia clientilor, de performanta echipei, dar si de relatiile de parteneriat pe care le vom stabili. Scopul meu este sa continui – alaturi de echipa – scrierea acestei  povesti de succes“, a mai spus Schacht.

Articole similare

Ad