Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MOL invita studentii sa se inscrie in programul Freshhh

Grupul MOL anunta lansarea unei noi editii a competitiei Freshhh, program de dezvoltare profesionala dedicat studentilor interesati de sectorul petrolier, dotat cu premii totale in valoare de 25.000 de euro.
Studentii sunt invitati sa se inscrie in competitie prin intermediul unei echipe de cate trei persoane, pe platforma www.freshhh.net, pana la 31 octombrie. In cadrul competitiei, tinerii isi pot demonstra abilitatile preluand managementul unei companii petroliere, la nivel virtual.
 

Astfel, acestia vor fi nevoiti sa ia decizii privind dezvoltarea de campuri petrolifere, construirea de rafinarii, stabilirea celui mai bun portofoliu de produse si a strategiei optime de dezvoltare a retelelor de statii de servicii. Competitia Freshhh este structurata in trei etape. Prima faza, cea a calificarii online, se desfasoara sub forma unei simulari in mai multe runde si vizeaza segmentele upstream, downstream si retail. In urmatoarea etapa, cele 60 de echipe care au inregistrat cele mai bune rezultate in cadrul rundei precedente vor participa la studii de caz complexe in domeniul tehnologic si vor trebui sa raspunda unor intrebari de profil. Primele sase echipe clasate vor intra in finala, care se va desfasura live, la Budapesta. Premiile acordate sunt in valoare totala de 25.000 de euro, mai arata compania.

Articole similare

Ad