Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Unimasters & Shippeo in alianta strategica pentru a oferi vizibilitate si livrari internationale la un moment dat in lantul de aprovizionare digitala

SHIPPEO, liderul european in vizibilitatea lantului de aprovizionare, a colaborat cu compania de gestionare a lantului de aprovizionare Unimasters Logistics pentru a oferi o vizibilitate predictiva si in timp real livrarilor lor.
Unimasters este o companie avansata de gestionare a lantului de aprovizionare cu infrastructura regionala si o acoperire globala prin parteneri de prima clasa pe 5 continente. Compania ofera solutii inovatoare de tip "one-stop-shop" pentru probleme complexe de logistica.
 

In ultimii ani, compania a lucrat pentru a furniza vizibilitate in timp real, care este cea mai mare provocare in lantul de aprovizionare si logistica de astazi. Dupa ce a cercetat mai multe optiuni tehnologice, Unimasters a descoperit ca Shippeo este cea mai avansata solutie de vizibilitate a lantului de aprovizionare pentru livrarile de transport rutier.
Potrivit lui Nikolai Bozhilov, presedinte executiv al Unimasters Logistics Plc, "Shippeo este un partener strategic al Unimasters in digitizarea lanturilor de aprovizionare ale clientilor nostri. Noua solutie va permite echipelor noastre sa imbunatateasca considerabil transportul JIT prin vizibilitatea completa a procesului de transport, sa imbunatateasca programarea timpului si sa creasca valoarea celor mai exigenti clienti ".
"Vedem din ce in ce mai multe companii care au o vizibilitate predictiva in operatiunile lantului lor de aprovizionare, care pot oferi clientilor lor o calitate diferentiata a serviciilor", spune Lucien Besse, COO si co-fondator al Shippeo. "Suntem foarte entuziasmati si asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Unimasters pentru a le ajuta sa creeze si mai multa valoare pentru clientii lor din Europa".
 


Despre Shippeo:
Shippeo, liderul european in urmarirea lantului de aprovizionare, ajuta conducerea lanturilor de aprovizionare sa optimizeze transportul pentru a oferi servicii exceptionale clientilor si pentru a atinge excelenta operationala. Platforma cu vizibilitate in timp real a transporturilor ofera expeditorilor, transportatorilor si clientilor finali servicii de trucking si statusuri predictive ale fiecarei livrari, permitand identificarea rapida a eventualele problemele si alertarea in mod proactiv a consumatorilor finali. Infiintata in 2014, Shippeo urmareste peste 3 milioane de incarcaturi pe an in intreaga Europa pentru clienti de varf de pe piata, cum ar fi Faurecia, Auchan, Intermarché si Leroy Merlin, si conecteaza transportatori din peste 20 de tari. Aflati mai multe la www.shippeo.com

Despre Unimasters:
Unimasters Logistics Plc este o companie dinamica de gestionare a lantului de aprovizionare, cu sediul in Bulgaria si prorpii in Romania si Ungaria. Este specializata in furnizarea unei game largi de solutii inovatoare si avansate pentru clienti, in domeniul transportului, al gestionarii marfurilor, al logisticii contractelor si al serviciilor 3PL / 4PL.

Articole similare

Ad