Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schmitz a produs prima cutie mobila cu agregat frigorific electric, pe sasiu MB Actros

Aceasta a fost livrata catre lantul de retail Edeka, care o va testa o vreme in conditii reale. Evenimentul a avut loc la o statie de alimentare din Berlin-Schöneberg, in prezenta reprezentantilor Schmitz Cargobull, Mercedes-Benz si Edeka, precum si a Secretarului de Stat din Ministerul Federal al Mediului, Conservarii Naturii si Sigurantei Nucleare, Rita Schwarzelühr-Sutter. Demn de mentionat este insa faptul ca Edeka nu este singurul client Mercedes-Benz care este implicat in teste privind mobilitatea electrica.
 

In industria producatoare de vehicule de transport, mobilitatea electrica este relevanta mai ales pentru distributie si de aceea Schmitz Cargobull a dezvoltat si ofera spre vanzare din octombrie agregatul frigorific electric si cutia mobila complet electrica, fara emisii, destinata operatorilor din domeniu. Iar Boris Billich, directorul de vanzari al companiei, detaliaza, explicand faptul ca discutiile despre interzicerea vehiculelor diesel in centrele oraselor si nevoia tot mai mare de vehicule cu propulsie electrica pentru distributia last mile arata clar ca mobilitatea electrica este foarte importanta pentru vehiculele comerciale si deschide noi oportuntati. Si Schmitz foloseste aceasta usa deschisa pentru a lansa agregatul frigorific electric si a-l testa impreuna cu Mercedes-Benz Trucks, astfel incat sa castige inca de pe acum experienta in ceea ce priveste factorul critic al managementului energetic al camionului si agregatului.
Cutia mobila complet electrica W.KO COOL livrata catre Edeka va fi folosita pentru distributie de alimente si are izolare optimizata, iar otelul robust care imbina profilele si panelurile ii confera caroseriei un plus de rezistenta.

Articole similare

Ad