Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ian Worboys, CEO-ul P3 Logistic Parks, lanseaza prima carte pentru copii in memoria fiului sau

Ian Worboys, CEO-ul P3 Logistic Parks lanseaza prima carte ilustrata pentru copii. Frog Crush este prima carte dintr-o serie de cinci titluri, intitualta „The Crush Series“. Cartea este scrisa in limba engleza, in versuri, si prezinta aventurile amuzante ale unui grup de animale, care au un mesaj educational legat de consecintele propriilor actiuni.
Aceste carti se regasesc pe lista de dorinte a lui Ian Worboy, pe care a scris-o dupa ce fiul sau mijlociu, Robert, a decedat in tihna, in somn, ca urmare a sindromului decesului cardiac brusc, in ianuarie 2016. Robert avea doar 27 de ani. In memoria sa, omul de afaceri a scos la lumina versurile pe care le-a scris pentru a-i incanta pe cei patru copii ai sai, cand acestia erau mici, si a infiintat fundatia The Robbie Bobby Foundation.
 

10% din profitul generat de vanzarea cartilor va fi donat organizatiei caritabile, a carei misiune este aceea de a ajuta persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, afectiuni mintale sau emotionale, dar si tinerii sportivi pentru care o donatie mica poate avea beneficii marisi le poate schimba vietile.
„Seria Crush reda o lume in care cursul vietii poate fi schimbat de multe ori de situatii neasteptate, insa cu imaginatie si perseverenta, rezultatul unui eveniment trist poate fi schimbat intr-o creatie cu un impact pozitiv, care poate inspira si alti oameni sa faca la fel“, a declarat Ian Worboys.

Articole similare

Ad