Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 Logistic Parks închiriază peste 20.500 m2 către Hopi și E van Wijk în parcul P3 Bucharest A1

Grupul P3 anunță rezultate operaționale record la nivelul anului 2022 și un portofoliu de 7,6 milioane m2

P3 Logistic Parks (“P3”) anunță reînnoiri de contract și extinderi ale unora dintre cei mai longevivi chiriași din portofoliul local al dezvoltatorului de spații logistice, Logistic E Van Wijk și HOPI® Logistics. Astfel, cele două companii își dezvoltă nevoile logistice în cadrul depozitului P3 și ocupă o suprafață de 20.538 mp de spații logistice și birouri în cadrul parcului.

Evoluția din ultimii ani a celor doi jucători din piața de transport și logistică, împreună cu dezvoltarea P3 și construirea de noi depozite, a determinat o creștere a spațiului închiriat de aceștia în depozitul de pe Autostrada A1.

„Prin extinderile operațiunilor E Van Wijk și HOPI în cadrul parcului P3 Bucharest A1, consolidăm colaborări de lungă durată, clădite pe o comunicare strânsă, pe încredere și pe efortul permanent de a găsi cele mai potrivite soluții la nevoile de business ale partenerilor noștri. Este pentru noi întotdeauna un privilegiu să putem fi parte a poveștilor de succes ale clienților noștri și le mulțumim că au ales să scrie un nou capitol alături de echipa P3”, declară Sînziana Pardhan, Managing Director P3 în România.

Furnizorul de transport și logistică E Van Wijk este chiriaș al parcului P3 Bucharest A1 din anul 2007 și și-a extins treptat suprafața închiriată, ajungând în prezent la o suprafață totală de 14.810 m2, de aproape patru ori mai mare față de volumul pe care îl avea în urmă cu 16 ani, și să ocupe integral depozitul 6 din parc.

„Am ales să continuăm povestea noastră de creștere alături de P3 România ca o consecință naturală a colaborării de care ne bucurăm împreună de aproape 16 ani. Cu P3 am avut acces la soluții personalizate, la susținere în vremuri grele, potențial de creștere, dar și inspirația unei viziuni moderne, pe termen lung. Susținem parteneriatele sănătoase, iar continuitatea și isprăvnicia, precum și furnizarea de servicii logistice de încredere prin angajați pasionați, sunt indicatori prin care ne ghidăm întreaga activitate”, declară Adrian Domșa, Branch Manager Logistic E Van Wijk.

HOPI® Logistics, parte a HOPI® CEE Logistics, companie ce oferă servicii de transport internațional, a cunoscut, de asemenea, o dezvoltare importantă în cadrul parcului P3 din București, compania aproape dublându-și nevoile de spații logistice în ultimii 5 ani. În prezent, transportatorul a încheiat un contract pe termen lung pentru peste 5.700 m2 de spații de depozitare și birouri în depozitul 10 din parcul P3. Florin Posteucă, CEO HOPI România: Încă de la primul contract, principala noastră dorință a fost identificarea nu doar a unui simplu parc logistic, ci a unei facilități industriale și logistice complete în care putem crește și ne putem consolida afacerea. Am găsit în P3 mai mult decât atât, un partener care te sprijină și te inspiră să vrei și să poți mai mult. De aceea, am ales să continuăm cu încredere călătoria dezvoltării noastre împreună.”  

Articole similare

Ad