Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 isi mareste echipa

P3, investitorul si dezvoltatorul pan-european de proprietati logistice, l-a numit pe Daniel Cateliu  Leasing and Development Manager in Romania, avand responsabilitatea de a atrage noi chiriasi pentru parcul P3 Bucharest A1, cel mai mare parc logistic din Romania, precum si pentru parcul P3 Bucharest NW Ring Road, unde P3 va construi un nou parc logistic de 80.000 m2 in viitorul apropiat.

„Suntem fericiti ca Daniel s-a alaturat echipei P3. Continuam sa crestem in Romania si el va juca un rol important in expansiunea noastra. P3 apreciaza oamenii pasionati de ceea ce fac si Daniel Cateliu  are toate abilitatile necesare si atitudinea pozitiva pe care o cautam pentru businessul nostru”, spune Sinziana Pardhan,Director General P3 in Romania.
Daniel Cateliu  are o experienta solida in domeniul imobiliar, dupa ce a petrecut cinci ani la CBRE Romania, unde a fost Adviser la Departamentul Industrial si Dezvoltare Terenuri. In acea perioada, a fost responsabil de leasing industrial si tranzactii imobiliare, precum si analiza si evaluareapietei de real estate, studii de piata, negocierea contractelor, si mobilizarea fondurilor de investitii si a companiilor de logistica si productie pentru a genera noi oportunitati de investitii in Romania. Anterior, a fost consultant financiar la Allianz Tiriac Asigurari.

Articole similare

Ad