Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Schimbari de management la Ford Romania

Ford Romania anunta schimbari la nivel de management, Attila Szabo fiind inlocuit de Cristian Prichea in functia de director general al Companiei Nationale de Vanzari. La randul sau, Attila Szabo a fost numit director general al Ford Ungaria si Ford Cehia.
Szabo a condus operatiunile de vanzari si marketing ale marcii Ford in Romania incepand cu 2016, iar din ianuarie anul curent el supervizeaza si Republica Ceha. „Cred ca numirea lui Cristian in fruntea operatiunilor de vanzari si marketing vine la momentul oportun pentru activitatea noastra comerciala din Romania. Cristian este, asadar, primul roman numit in aceasta functie si sunt convins ca sub conducerea sa performantele Ford de vanzari vor continua in aceeasi directie pozitiva ca si pana acum“, a declarat Attila Szabo.

Cristian Prichea (34) este inginer economist in domeniul mecanicii, absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti si lucreaza pentru Ford Romania inca din august 2010, atunci cand Ford a infiintat Compania Nationala de Vanzari din Bucuresti. In aceasta perioada el a ocupat diferite functii in departamentul de marketing al companiei, pentru ca in 2015 sa fie numit Director de Vanzari la Ford Romania. Din 2016 si pana in prezent, Cristian a lucrat pentru Ford Europa, la sediul din Koln (Germania), in cadrul Departamentului de Coordonare a Vanzarilor Ford la nivel European. 2019 este un an extrem de important pentru activitatea Ford Romania, inclusiv prin prisma operatiunilor de la Craiova, acolo unde va demara productia noului Ford Puma, primul model hibrid construit vreodata in Romania. Acesta se va adauga productiei actualului model EcoSport si mult premiatului motor de 1.0 l EcoBoost. Investitia totala a Ford in Romania se ridica la aproximativ 1,5 miliarde de euro, dintre care 200 de milioane de euro au fost investiti pentru a sustine productia noului Puma. Ford Romania are in prezent 4900 de angajati, urmand ca pana la finalul acestui an forta de munca sa creasca pana la un total 6300 de angajati, ca urmare a demararii unui amplu program de recrutare la Craiova pentru a sustine productia modelului Puma.

Articole similare

Ad