Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marangoni integreaza intreaga gama europeana de anvelope resapate

Marangoni Retreading Systems anunta lansarea noii game de anvelope resapate in care, pentru rationalizarea continua a productiei si a operatiunilor comerciale ale companiei, au fost integrate complet toate liniile de produse europene.
Comparativ cu editia precedenta, noua gama cuprinde acum numai doua marci – PRL si Unitread – in ideea reducerii semnificative a suprapunerilor produselor.

PRL reprezinta inca promisiunea de performanta si calitate a Marangoni, imbunatatita prin introducerea de noi linii moderne de benzi de rulare dezvoltate cu compusi performanti ce se distinge prin marcajul BLK (Blackline). Produsele PRL Blackline au fost concepute pentru a garanta cea mai buna performanta in ceea ce priveste consumul de combustibil, durabilitatea si aderenta in toate conditiile de trafic. Modelul de iarna 3PMSF BLK PTW WSS si campionul pentru distantele parcurse la nivel regional, BLK PDR HM2, sunt doua produse care demonstreaza angajamentul companiei de a sprijini si dezvolta in continuare linia premium de benzi de rulare. Cele mai importante produse ale liniei Kontur anterioare sunt inca prezente in gama actuala PRL.

Gama Unitread a fost reproiectata de Marangoni pentru a oferi solutia potrivita clientului orientat catre pret, unde nevoia centrala este un cost scazut al produsului finit. Aceasta familie de produse este impartita in doua linii: standard (STD) si Basic. Spre deosebire de gama PRL, in care majoritatea produselor sunt taiate pe dimensiuni, in functie de marimea carcasei, produsele Unitread sunt oferite pe role de 10 metri. Multe benzi de rulare Unitread sunt, de asemenea, mai usoare, deci adecvate pentru resaparea carcaselor ce trebuie supuse mai putin la stres, oboseala si incalzire in timpul functionarii.
Noua editie a Manualului de produse "The Tread" cuprinde toate aceste noutati, ilustrand cele doua game actualizate ale benzilor de rulare. Ca rezultat al rationalizarii gamei, pretul anumitor produse se va schimba in functie de pozitia de marca sau linie, iar multe modele vor fi disponibile numai la cerere, cu un nivel de pret stabilit in functie de volumul comenzii. De asemenea, o alternativa viabila a fost  mereu sugerata clientilor Marangoni Retreading Systems pentru toate modelele eliminate treptat.

Articole similare

Ad