Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Delta Park Truck Secure Parking primeste cea mai inalta certificare TAPA Parking Security

DELTA PARK Truck Secure Parking primeste cea mai inalta certificare TAPA Parking Security, devenind primul site certificat PSR Level 1 din Europa, anunta TIP Trailer Services.
„DELTA PARK a devenit prima parcare din programul PSR al Asociatiei pentru Protectia Activelor Transportate (TAPA) care a atins nivelul 1”, a declarat George Wiessing, de la TAPA, in cadrul unei ceremonii organizate in data de 26 septembrie 2019. Delta Park se afla la 1 km de intersectia dintre A1 si A21, cel mai aglomerat nod rutier din Europa, cu peste 25.000 de camioane grele care trec zilnic prin zona. Didier Felice, Vicepresedinte al TIP Trailers pentru regiunea mediteraneana, a primit Certificatul de la Rein de Vries, membru al TAPA.

„Fata de cerintele clientilor nostri si asociatiilor precum TAPA, am dorit sa oferim o solutie la problemele de asigurare a fluxului de marfuri (impotriva furtului, atacurilor asupra soferilor, accidentelor etc.). Principala preocupare fiind siguranta marfurilor si a soferilor, TIP s-a asigurat ca site-ul sau Delta Park foloseste cele mai noi tehnologii disponibile in ceea ce priveste supravegherea video si controlul accesului: parcarea securizata are un gard perimetral cu sarma ghimpata, un paznic de securitate 24/7, supraveghere video prin camera termica si un control special de acces al camioanelor grele si pietonilor.“ Parcarea securizata Delta Park Truck face parte dintr-un centru de camioane multiservice. In cazul unei probleme tehnice pe drum, este posibil sa vizitati atelierul TIP care se afla in aceeasi locatie cu parcarea, precum si furnizorul de servicii pentru anvelope „Profil + Best Of Pneu”. Ambele sunt disponibile 24/7. Delta Park este prima parcare securizata pentru camioane dintr-o serie lunga ce va urma in cadrul TIP Trailer Services Europa!”

Articole similare

Ad