Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker este partener logistic oficial al formatiei Phoenix

DB Schenker este partenerul logistic oficial al legendarei trupe Phoenix, cunoscuta sub numele de Transsylvania Phoenix, fondata in 1962, de chitaristul Nicolae Covaci.
In calitate de partener logistic oficial, DB Schenker in Romania va gestiona serviciile de transport si logistica pentru trupa Phoenix la nivel national, si nu numai. Totodata, compania a pus la dispozitia membrilor formatiei un microbuz dedicat cu care acestia se pot deplasa la concertele din tara si strainatate.

Asocierea dintre DB Schenker si Phoenix nu este intamplatoare, ambele branduri impartasind o pasiune puternica pentru arta si mostenirea culturala.
Cu 25 de ani de activitate pe piata din Romania, DB Schenker are o vasta experienta in oferirea de solutii logistice personalizate pentru organizarea si administrarea evenimentelor speciale, precum spectacole si concerte internationale sau expozitii si programe culturale organizate in pavilioane. „Arta si cultura dau nastere unor legaturi puternice intre oameni, subliniind atat unicitatea noastra, cat si trasaturile comune pe care le impartasim cu cei din jur. Ca furnizor global de servicii logistice, suntem incantati sa ii sprijinim pe Nicolae Covaci si trupa Phoenix, ajutandu-i sa ofere experiente inedite fanilor sai din toata tara si din strainatate”, a explicat Albin Budinsky, CEO DB Schenker in Romania.
Cu 4 sucursale, peste 60 de puncte de lucru situate in toate regiunile tarii si peste 1,100 de angajati, DB Schenker este un furnizor de top in industria de transport si logistica la nivel national.

Articole similare

Ad