Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Auto-ID de prima mana

Reprezentantii sectorului auto ID vin la cea de-a 17 a editie a  LogiMAT cu inovatii referitoare la codificarea, captarea si integrarea datelor – consolidand reputatia lor ca facilitatori ai revolutiei digitale. Solutiile ce variaza de la etichetele de securitate si cele RFID la monitorizarea transportului si optimizarea automata a volumului ofera clientilor o gama larga de beneficii.

Sectorul auto ID se poate astepta la o crestere ulterioara in 2019. Tehnologiile de identificare automata si de captare a datelor – cunoscute simplu ca „auto ID“ – ofera fiabilitate si trasabilitate si deschid calea pentru inovatia digitala si pentru industria si logistica urmatoarelor generatii. Studiile recente arata ca firmele germane raman in urma concurentilor lor internationali in domeniul tehnologiei digitale. Acest lucru subliniaza necesitatea de a castiga teren in codificarea inteligenta, captarea si integrarea datelor de productie si logistica. Furnizorii de tehnologii auto ID din intreaga lume pot fi gasiti in salile 4 si 6 de pe flancul sudic al Centrului de conventii Messe Stuttgart pentru a 17-a editie a LogiMAT, oferind o prezentare unica a modului in care solutiile lor pot ajuta intreprinderile sa inoveze digital. Potrivit directorului executiv al AIM pentru Germania, Peter Altes, „lantul de aprovizionare digitala, fabrica inteligenta si internetul lucrurilor nu mai sunt imposibil de realizat”. Iar LogiMAT 2019 este un loc bun pentru a descoperi cat sunt de realizabile.
Michael Ruchty, directorul expozitiei LogiMAT a spus ca  „spectrul de solutii variaza de la medii optice lizibile (ORM), identificare prin radiofrecventa (RFID), sisteme de localizare in timp real (RTLS), masuratori 3D pentru tehnologia inovatoare a senzorilor si pentru fiecare tip de tehnologie si proces de identificare automata. Mai precis, veti gasi senzori de soc inovatori pentru monitorizarea transportului, noi transpondere / etichete RFID, imprimante cu etichete RFID, manusi de picking pe baza de RFID si multe altele. Expozantii aduc, de asemenea, solutii inovatoare de etichete electronice de raft (ESL) si etichete digitale pentru medii de depozitare si productie. Vizitatorii pot chiar admira statiile de masurare care pot personaliza ambalajul exterior direct in fluxul de materiale."

Articole similare

Ad