Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks isi intensifica prezenta in Europa de Vest

Prezent pe 27 februarie la evenimentul in care Cefin Trucks si-a prezentat rezultatele financiare si de vanzari pe ultimii ani si obiectivele pentru 2020, Koray Kuvvet, Managing Director Eastern Europe & Balkans in cadrul Ford Trucks, a punctat faptul ca parteneriatul dintre cele doua companii a fost un real succes si ca ele au acelasi obiectiv, consolidarea pozitiei de lider pe segmentul vehiculelor de constructii si municipale si cresterea pe segmentul de transport international, datorita modelului F-MAX.
Unul dintre cele mai importante avantaje competitive pe carele ofera Ford Trucks este varietatea produselor si reaua extinsa de service, dar nu trebuie neglijat nici centrul sau de cercetare si dezvoltare, unul dintre cele mai mari din Europa, cu o experienta de 60 de ani in dezvoltarea si validarea de vehicule si in asigurarea calitatii. 
Compania produce in doua fabrici din Turcia si Rusia si are ca obiectiv oferirea de solutii sustenabile de mobilitate – vehicule autonome, vehicule cu emisii zero, Platooning – dar si definitivarea pana in 2022 a retelei de distribuitori din Europa de Vest, dupa ce in 2019 a intrat in Spania, Portugalia si Italia, si dezvoltarea retelei de service existente deja in Occident, care numara 160 de locatii.
Producatorul a intrat in Europa in 2016, moment in care era deja prezent in 31 de tari de pe alte continente, acum are 44 de piete operationale si pana in 2023 isi propune sa ajunga la 80. Europa este zona cheie pentru Ford Trucks, asa cum subliniaza Koray Kuvvet, peste 50% din operatiunile internationale ale companiei fiind aici. Iar procentul va creste in cativa ani pana la 65%. 

Articole similare

Ad