Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: Cum este afectata industria transporturilor din Irlanda

In Irlanda, nici un transport rutier si feroviar normal nu este intrerupt. Restaurantele si pub-urile au fost inchise de Guvern, insa supermarketurile sunt aprovizionate. Irlanda depinde in special de serviciile de feribot. Anumite servicii de feribot au fost modificate, cu unele anulari de servicii. 
Navele din Marea Irlandeza transporta camioane si remorci, dar accesul soferilor nu mai este permis. Serviciile de feribot sunt importante si pentru industria farmaceutica, iar Irlanda este un HUB important pentru exporturile in alte parti ale Europei.
Industria transporturilor si a logisticii din Irlanda solicita sprijin financiar imediat pentru transportatorii care se confrunta cu falimentul din cauza crizei coronavirusului. Multi transportatori au raportat deja efecte catastrofale asupra afacerilor lor, deoarece volumul de marfuri scade brusc. De asemenea, volumul containerelor din China a scazut cu peste 70 la suta in ultimele sase saptamani, iar fluxul de marfuri din Europa este din ce in ce mai perturbat.
Intr-un raspuns catre Fleet Transport, la intrebarea legata de reteaua de service si dealership, mai multe branduri au raspuns:
Volvo Trucks: Ne aflam intr-o pozitie foarte puternica datorita retelei noastre excelente de dealeri din Marea Britanie si Irlanda si in Europa. Vom continua sa facem tot posibilul pentru a satisface cerintele clientilor nostri si vom continua sa furnizam un serviciu 100% clientilor nostri.
Mercedes-Benz: Ne straduim sa ne sprijinim clientii in acest moment crucial, protejand in acelasi timp sanatatea si bunastarea angajatilor nostri. Totul se schimba foarte repede, dar deocamdata continuam aprovizionarea. Avem grija in special de furnizorii de servicii din prima linie.
Renault Trucks: Cu sigurana vom asigura toate serviciile esentiale. Deocamdata service-urile din Irlanda si Marea Britanie vor ramane deschise.
Scania: Reteaua cuprinzatoare de dealeri Scania ramane deschisa atat in Irlanda, cat si in strainatate. Aceasta situatie s-ar putea schimba desigur, in special determinata de regulile si reglementarile guvernamentale.

Articole similare

Ad