Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Puternic, productiv si eficient energetic

Noua gama de electrostivuitoare Toyota Traigo 80, cu capacitati de incarcare de la 2 la 3,5 t, asigura performante tehnice care de obicei sunt rezervate echipamentelor cu motoare de combustie interna (IC). Cu noile electrostivuitoare clientii au posibilitatea de a combina aplicatiile la exterior cu cele din depozit, beneficiind de zero emisii poluante si un nivel redus de zgomot. Toyota Traigo 80 completeaza gama de modele deja existenta, din care fac parte Traigo 24 si Traigo 48.
 

Specialistii Toyota Material Handling Europa au stabilit ca seria Traigo 80 poate acoperi 85% din toate aplicatiile la care sunt utilizate in mod normal echipamente cu contragreutate, fara a fi necesara inlocuirea bateriei, chiar si atunci cand se lucreaza in schimburi multiple sau prelungite. Acest lucru este posibil gratie imbunatatirii eficientei energetice cu 20% comparativ cu generatia precedenta.
Noua gama Toyota Traigo 80 este construita avand la baza un sistem electric eficient, ce utilizeaza motoare pe curent alternativ (AC) de 80 de volti, care asigura atat deplasarea si accelerarea echipamentului, cat si franarea acestuia, proces in timpul caruia energia eliberata este recuperata si stocata direct in baterie, pentru maximizarea timpilor de lucru. Toyota Traigo 80 dispune de un nou sistem de racire dedicat cardurilor logice, situat in contragreutatea echipamentului, cu ventilatoare ce mentin temperatura de lucru din compartimentul motorului sub control, utilizand in acelasi timp minimum de energie.

Greutate redusa si optimizarea designului
Intrucat stivuitoarele transporta incarcaturi grele, pe care le ridica la inaltimi considerabile, trebuie sa fie ele insele suficient de robuste, bazandu-se pe contragreutate pentru a avea stabilitate. Greutatea proprie a echipamentului in sine influenteaza in mod direct consumul de energie, motiv pentru care designul noii game Traigo 80 a fost optimizat: catargul are o constructie usoara, asigurand in acelasi timp putere si stabilitate in manipulare, iar motoarele hidraulice au o fost dispuse in partea din fata a echipamentului, pentru a imbunatati distributia greutatii cu consumul de energie.
Designul compact al echipamentului influenteaza pozitiv si manevrabilitatea, unghiul de viraj fiind cu aproape 10% mai mic decat in cazul altor modele similare IC.

Putere sau eficienta energetica, dupa caz
Un avantaj major al electrostivuitoarelor este posibilitatea de ajustare a performantelor acestora astfel incat sa corespunda atat cerintelor aplicatiei respective, cat si ale operatorului. La Traigo 80 se poate alege …

Articole similare

Ad