Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Intrare in forta pe piata romaneasca

Producatorul suedez de anvelope industriale Trelleborg este prezent de anul acesta si pe piata din Romania, prin importatorul sau exclusiv Ave Intermed. Divizia Trelleborg Wheel Systems produce anvelope pentru stivuitoare, dar si pentru echipamente de constructii, agricole si forestiere. Productia este impartita aproximativ la jumatate intre pneurile de prim montaj si cele after-sales.
 

Anvelopele pentru stivuitoare acopera circa 47% din volumele realizate de Trelleborg, insa segmentul este intr-o continua dezvoltare. Piata romaneasca intra sub aria de acoperire a Trelleborg Cehia, unde se afla si depozitul cu produse pentru Europa Centrala si de Est.

Trelleborg si Ave Intermed si-au prezentat clientilor si reprezentantilor presei strategia pentru piata romaneasca, in cadrul unei conferinte organizate la inceputul lunii trecute la Bucuresti. Reprezentantii grupului suedez au anuntat parteneriatul cu Ave Intermed in vederea comercializarii si oferirii de asistenta post-vanzare pentru anvelopele industriale si s-au aratat increzatori cu privire la rezultatele pe care le vor obtine in Romania.
Din gama de produse Trelleborg Wheel Systems, in tara noastra vor fi comercializate modelele Monarch M2 (gama premium) si Duratrak (mai accesibile ca pret si recomandate pentru aplicatii mai putin solicitante), alaturi de o gama variata de bandaje POS (press on solid), anvelope pneumatice (radiale si cute suprapuse) si jante.
Cerintele tehnologice privind echipamentele de manipulat presupun dimensiuni compacte, capacitate crescuta de ridicare, directie eficienta si raza mica de viraj, cicluri intensive de lucru, eficienta mare in conditiile asigurarii unui consum redus de energie si, nu in ultimul rand, motoare puternice. In acest context, obiectivele urmarite de furnizorii de stivuitoare si echipamente de manipulat sunt asigurarea capacitatilor de incarcare mai mari pe jante/dimensiuni mai mici, disiparea mai buna a caldurii, deformarea mai mica si stabilitatea crescuta, fiabilitatea sporita (fara intepaturi si fara intretinere), dar si mai multa eficienta, printr-o durata de viata mai mare si rezistenta la uzura.
Anvelopele solide recomandate de Trelleborg Wheel Systems au o serie de avantaje …

Articole similare

Ad