Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O anvelopa pentru doua lumi

Specialistii diviziei de anvelope pentru vehicule utilitare din cadrul Continental AG considera ca in urmatorii cinci ani cererea de pneuri pentru masini de transport de marfuri va suferi anumite schimbari.
Pentru axa motoare vor predomina anvelopele multifunctionale similare cu actuala „HD HYBRID“, care poate fi folosita in aceeasi masura pentru transportul pe distante lungi si cel regional. Din moment ce spectrul acesteia de utilizare nu presupune niciun compromis, proprietatile anvelopei vor convinge multi intreprinzatori din transporturi. Continental promite chiar o performanta si mai ridicata de rulare decat cea a modelelor HDL2 si HDR2 pentru utilizarea pe distante lungi, respectiv la nivel regional.
 

Acelasi lucru este valabil pentru rezistenta la rulare si eficienta energetica.
„Pentru posesorii parcurilor de masini care nu-si folosesc autovehiculele exclusiv la transportul pe distante lungi sau regional, cea mai buna alegere este HD HYBRID“, considera Alexander Chmiel, Brand Manager responsabil cu anvelopele pentru vehicule utilitare.
Grupul tinta definit de Chmiel este in crestere, mai ales ca, in prezent, intreprinzatorii in transporturi trebuie sa fie si mai flexibili in utilizarea vehiculelor decat pana acum.
Utilizarea exclusiva pentru transportul pe distante lungi sau regional este in descrestere.
Domeniile transport de marfuri si coletarie cresc impreuna si asta conduce spre alte pretentii legate de anvelope.
Este motivul pentru care a fost dezvoltata HD HYBRID, model care raspunde nevoilor din ambele activitati.
In afara de aceasta motivatie, Continental este convins ca, peste putin timp, din toata gama Continental, HD HYBRID va fi anvelopa cea mai vanduta pentru axa motoare si va reprezenta 50% din vanzarile de anvelope motoare produse in cadrul fabricilor din grup, chiar daca in prezent acest segment este inca dominat clar de anvelopele Allround HDR2. Dar se presupune ca miscarea pietei va fi accelerata si mai mult datorita programului de reconditionare integrat. Acest lucru va avea loc gratie faptului ca, desi exista proprietari de flote care s-au stabilit pana in prezent la modelele HDL2 si HDR2, datorita carcaselor identice, ei se pot decide la reconditionare pentru o banda de rulare HD HYBRID.

Articole similare

Ad