Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental CSEasy SC20, economica si ecologica

Continental si-a extins gama de anvelope industriale cu noile pneuri solide CSEasy SC20, care urmeaza seriei SC15, stabilind noi repere in termeni de economicitate si protectia mediului.
Anvelopele solide sunt recomandate aplicatiilor dure, ce implica vehicule care ruleaza cu viteza redusa, ofera stabilitate pe timp de stationare si, in plus, nu necesita intretinere.
Sunt utilizate in numeroase domenii, pentru echiparea stivuitoarelor, a tractoarelor industriale si a transportoarelor grele din centre logistice, aeroporturi, porturi maritime, in productia industriala si fabricile de metalurgie sau centrele de reciclarea betonului. Pe scurt, oriunde este necesara o capacitate mare de incarcare si transport.
 

„Dezvoltarea produsului a durat trei ani si reprezinta incununarea muncii de cercetare a inginerilor Continental pe segmentul anvelopelor industriale, unde ne dorim adjudecarea rolului de principal furnizor premium. SC20 asigura, printre altele, performante la rulare cu 20% mai bune decat alte pneuri, beneficiaza de un profil cu 10% mai adanc si are o rezistenta la rulare scazuta cu 30%“, a declarat Peter Szczeszak, responsabil de dezvoltare Continental pe segmentul industrial.
In plus, potrivit reprezentantilor producatorului german, emisiile de dioxid de carbon ale unui stivuitor echipat cu anvelope SC20 sunt cu 5% mai mici fata de produsele concurente. Iar performantele obtinute sunt mai bune chiar si decat in cazul utilizarii generatiei Continental SC15.
Lansarea anvelopelor CS Easy SC20 super-elastice face ca inlocuirea pneurilor sa devina practic o joaca de copii. CS Easy inseamna flexibilitate
sporita, in conditiile in care nu sunt necesare prese speciale, anvelopa se monteaza direct pe vehicul, iar timpii de intretinere si transport sunt redusi la maximum.
Spre deosebire de SC20 clasice, anvelopele super-elastice au performante la rulare mai bune cu 20% si un consum de energie diminuat cu 6% comparativ cu alte pneuri solide avand dimensiunea 180-/70-8. In plus, fata de Continental SC15, performantele la rulare au crescut chiar cu 40%.
Capacitatile de productie au fost sporite pentru a putea raspunde cererilor mari pentru noile CSEasy SC20. Toate anvelopele Continental sunt certificate ISO 9001.

Articole similare

Ad