Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Solutii inteligente de la Axis

Luna trecuta, Axis Communications, producator de camere video de supraveghere, a organizat evenimentul Axis Romania Open Day 2015, in Bucuresti, unde au fost invitati reprezentanti ai integratorilor si revanzatorilor de sisteme de supraveghere, precum si beneficiari ai solutiilor instalate.
Evenimentul este la prima editie, iar cu aceasta ocazie au fost prezentate cele mai noi tehnologii si produse dedicate supravegherii video de retea integrate cu solutiile furnizate de partenerii software.

 

Cu ajutorul tehnologiilor si caracteristicilor integrate, noile camere IP Axis nu sunt doar niste instrumente pasive de monitorizare, ci, prin integrarea cu solutiile software adecvate se pot adapta la necesitatile utilizatorilor, generand un continut video valoros.
Produsele Axis se adreseaza tuturor companiilor care isi doresc implementarea unui sistem de supraveghere, fie pentru a proteja anumite bunuri, fie pentru a eficientiza modul de lucru, camerele de supraveghere putand fi folosite si in scop comercial. De exemplu, acestea pot ajuta managerii sa traga concluzii cu privire la eficienta fiecarui departament, sa urmareasca de la distanta lucrarile si sa ia deciziile adecvate.

Partenerii Axis si-au prezentat solutiile
Pe piata romaneasca, Axis are un canal de parteneri de integrare de peste trei sute de companii, numar pe care doreste sa il creasca, avand in vedere ca piata de solutii IP are un potential anual de crestere de 15-25%.
Potrivit lui Bogdan Gavril, reprezentantul Axis, cererea de solutii de supraveghere video performante a crescut semnificativ in Romania pentru toate sectoarele de activitate pentru care Axis dezvolta solutii: retail, transport, bancar, supraveghere stradala, industrie, educatie, infrastructura si sector public. „Scopul Axis Romania Open Day este acela de a gasi impreuna cu partenerii locali metode de a capitaliza oportunitatile existente in piata si de a facilita companiilor din Romania accesul la cele mai noi si performante tehnologii.“
In portofoliul companiei Axis se pot regasi atat camere video pentru supraveghere de exterior, in conditii climaterice severe, cat si modele ce permit o supraveghere discreta de interior.
Nici conditiile de iluminare sau vizibilitate redusa nu sunt o problema pentru camerele Axis, deoarece acestea ofera un numar ridicat de capabilitati, precum HDTV, wide dynamic range, senzor infrarosu si integreaza tehnologii precum Lightfinder, care ofera imagini color in conditii slabe de iluminare.
Evenimentul a avut si o parte practica, astfel, reprezentantul companiei a demonstrat atat capabilitatile camerelor Axis, cat si functionalitatile celor mai noi si performante solutii tehnologice, precum Axis Zipstream, cu ajutorul careia se reduc cu peste 50% capacitatea de stocare si latimea de banda necesare aplicatiilor de supraveghere video. In plus, tehnologia este perfect compatibila cu standardele de compresie H.264 si poate fi folosita cu cele mai noi camere Axis si cu aplicatii software …

Articole similare

Ad