Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TRANSPORT DE PERSOANE: OMNIplus

EvoBus Romania, prin BusWorld Home Bucuresti, ofera servicii pentru autobuze si autocare marcile Mercedes-Benz si Setra.
Statutul "BusWorld Home" a fost obtinut in urma unui intens proces de pregatire si echipare. Acesta ii confera, din punct de vedere al complexitatii reparatiilor ce pot fi efectuate, cel mai inalt nivel de competenta conform standardului constructorului german.
BusWorld Home Bucuresti face parte din reteaua OMNIplus care reuneste service-urile si distributia de piese de schimb de origine pentru marcile de autocare si autobuze Mercedes-Benz si Setra.

Ritmul de dezvoltare a activitatii a fost alert, datorita flotelor de autobuze si autocare existente si aflate in exploatare in Romania. Serviciile OMNIplus sunt destinate clientilor romani si celor straini aflati in tranzit. Parcul de autobuze si autocare include atat vehicule noi, cat si oldtimere, iar gama serviciilor este diversificata.
BusWorld Home Bucuresti a alocat 700 m2 pentru Centrul de piese de schimb, peste 2.000 m2 pentru Centrul de reparatii si 3.000 m2 pentru locuri de parcare.
Centrul de piese de schimb al Bus-World Home Bucuresti pune la dispozitia clientilor toata gama de piese de schimb si accesorii de origine garantata OMNIplus. Zilnic sunt disponibile aproximativ 9000 de repere. Stocul pieselor de schimb este reinnoit permanent.
Comenzile sunt onorate intr-un interval cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare.
In Centrul de reparatii EvoBus Bus-World Home Bucuresti se folosesc numai piese de origine garantata.

Principalele avantaje pentru clienti:
• disponibilitate
• preturi competitive
• calitate garantata OMNIplus
• fiabilitate.
Centrul de reparatii BusWorld Home Bucuresti dispune de echipamente service conform standardelor producatorului si tehnicieni cu un inalt grad de calificare conform standardelor germane si nationale.
24 de posturi de lucru sunt grupate pe 12 linii. Tehnicienii efectueaza intreaga gama de lucrari de reparatie si intretinere, fiind specializati pentru operatiuni de: mentenanta, mecanica, electrica, mecatronica si caroserie. Instruirea s-a efectuat in cadrul Centrului de training din Germania si Romania.
Centrul indeplineste toate standardele cerute de legislatia romaneasca.
In reteaua OMNIplus functioneaza serviciul de asistenta SERVICE 24h, pe care BusWorld Home Bucuresti il coordoneaza si-l ofera clientilor EvoBus.
Pentru problemele tehnice aparute in trafic, indiferent de loc si tara, la numarul de telefon +40 (0)728 90 80 66 se afla la dispozitia clientilor romani si straini serviciul de asistenta SERVICE 24h. In cel mai scurt timp un echipaj de interventie autorizat SERVICE 24h va sosi pentru a acorda asistenta tehnica.
Reteaua de parteneri service din tara include, la ora actuala, patru parteneri service autorizati care indeplinesc standardele EvoBus de dotare si pregatire. Cu o experienta de cel putin patru ani in domeniul serviciilor pentru autobuze si autocare Mercedes-Benz si Setra, partenerii service ofera clientilor calitatea exceptionala a pieselor de schimb de origine si a reparatiilor efectuate in unitatile service OMNIplus.
Extinderea retelei de parteneri service autorizati reprezinta o prioritate. La aceasta data sunt in curs de contractare doi noi parteneri care au parcurs cu succes procesul de autorizare.
In perioada urmatoare vor fi selectate firme puternice, capabile sa faca investitiile necesare indeplinirii permanent si in totalitate a standardelor de autorizare.
Conform strategiei EvoBus, parte integranta a Concernului Daimler, satisfacerea exigentelor clientilor nostri reprezinta o prioritate si o provocare.
Monitorizarea gradului de satisfactie a clientilor se efectueaza permanent in cadrul retelei OMNIplus atat de catre BusWorld Home Bucuresti, cat si de partenerii autorizati.
In reteaua OMNIplus clientii pot folosi instrumente de plata dedicate. Cardurile de service: OMNIplus Service Card Basic ce include pachetul Mobility si OMNIplus Service Card Premium completeaza paleta serviciilor EvoBus si ofera detinatorilor un mod eficient si rapid de rezolvare a problemelor cu care se pot confrunta.

Articole similare

Ad