Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Indcar a deschis in Romania fabrica de microbuze

Constructorul spaniol Indcar a deschis, luna trecuta, la Brasov, o fabrica dedicata carosarii de microbuze si echipata cu tehnologie de productie de ultima generatie, pentru care investitia se ridica la 4,6 milioane de euro.
Proiectul carosierului spaniol Indcar de relocare a unei parti din productie intr-o tara est-europeana a fost creionat mai demult, dar pe fondul crizei economice a fost trecut in stand-by. Lucrarile pentru finalizarea constructiei de la Brasov au fost reluate anul trecut, iar din iunie a.c. linia de productie a intrat in paine.
 

Pentru inceput, la Brasov vor fi construite microbuze Indcar Moby dedicate transportului scolar, pe sasiu Iveco Daily 70C. Cererea de vehicule scolare este foarte mare, iar aceasta nu poate fi onorata din Spania, deoarece costurile de productie sunt prea mari. De fapt, productia de Moby va fi transferata exclusiv catre locatia din Romania, pentru ca vehiculul sa fie cat mai competitiv ca pret. Principalul obiectiv imediat al carosierului spaniol este de a raspunde comenzilor primite de pe pietele traditionale (Franta, Italia etc.) si abia ulterior este vizata o eventuala crestere a prezentei pe pietele est-europene, …

Articole similare

Ad