Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Performanta, confortabila, economica

Mercedes-Benz a lansat la inceputul acestui an noua clasa V de autovehicule de transport pasageri cu capacitate de pana la 7+1 locuri. Incadrate in categoria MPV („Multi-Purpose Vehicle“), acestea se adreseaza atat familiilor numeroase sau celor care doresc o masina capacitiva si multifunctionala pentru timpul liber, cat si operatorilor de transport cu servicii shuttle sau VIP.
 

Mercedes-Benz Clasa V vor fi disponibile in Germania din mai 2014 si ulterior si pe celelalte piete. Vehiculele vor fi produse la fabrica Daimler din Vittoria (Spania), unde producatorul german a investit circa 190 de milioane de euro.

Mercedes-Benz a prezentat la inceputul acestui an, in premiera mondiala, noua clasa V de autovehicule MPV, mai stilizata si cu mai multe echipari in ceea ce priveste siguranta activa si pasiva decat consacratele modele Vito si Viano. Astfel, noile vehicule sunt echipate in standard cu sistem de asistenta pentru mentinerea stabilitatii in caz de vant lateral si sistem de detectare a gradului de atentie a soferului. Optional, pot fi comandate camera de luat vederi care confera vizibilitate la 360o, asistenta la parcare si transmisia automata Tronic Plus cu sapte trepte. O echipare complet noua este sistemul multimedia de ultima generatie, care vine impreuna cu display cu functie „touch“ pentru toate comenzile telematice din vehicul.
Noua clasa V este foarte spatioasa si poate fi configurata in partea din spate cu banchete cu doua sau trei locuri ori scaune individuale. Pentru accesul rapid la zona cargo, geamul din spate poate fi deschis independent de haion, fiind disponibila o a doua platforma de depozitare.

Articole similare

Ad