Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hankook prezinta noile anvelope pentru autobuze SmartCity AU04+

Hankook si-a extins gama de anvelope pentru autobuze urbane cu noul model SmartCity AU04+, care se remarca prin rezistenta mica la rulare si consum redus de carburant.
Transportul urban se caracterizeaza prin opriri si porniri dese, iar anvelopele de autobuz trebuie sa faca fata sarcinilor crescute si, in acelasi timp, sa se uzeze uniform. Astfel, noua SmartCity AU04+ dispune de un design al profilului special adaptat pentru a oferi proprietati optime de tractare si a asigura, in acelasi timp, o uzura uniforma. Umarul anvelopei este mai lat, iar compozitia profilului face ca anvelopa sa fie mai rezistenta la caldura, ceea ce creste durata de viata a acesteia.
 

Siguranta este un alt aspect esential in proiectarea oricarui pneu. Astfel, la fel ca AU03+, SmartCity AU04+ are peretele lateral intarit, pentru a rezista la contactul cu bordurile sau alte obstacole. In plus, performantele la franare sunt excelente si in special AU04+, cu canelurile reproiectate si mai adanci, asigura o distanta mica de franare chiar si in conditii de carosabil ud. Foarte important, indicatorul de grosime a profilului, care se regaseste pe peretele lateral, permite determinarea rapida a nivelului de uzura a anvelopei.
SmartCity AU04+ este disponibila in dimensiunea 275/70 R 22,5 si are simbolurile M+S si 3PMSF (Munte si fulg de nea).

Articole similare

Ad