Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Vito si Viano au ajuns in Romania

Mercedes-Benz a lansat luna trecuta si pe piata noastra noile Vito si Viano, primul remarcandu-se prin putere, economie si siguranta, iar cel de-al doilea, prin confort si calitate a materialelor. Lansarea oficiala a permis si conducerea a cate unei versiuni a fiecarui model, impresionand prin nivelul confortului fonic, care se remarca de la primul „tur”, mai ales cu Viano.
Pentru noul Vito a fost intreprinsa o ampla actiune de reechipare, acesta fiind mai economic si mai prietenos cu mediul, dar in acelasi timp mai practic si dinamic.
 

Noile motorizari si sisteme de transmisie reduc emisiile poluante si consumul de combustibil cu pana la 15%, imbunatatind totodata si performantele. Sasiul a fost complet reconfigurat, fiind ajustat pentru transportul cargo sau de pasageri, in functie de modelul pentru care se opteaza. Noile versiuni Mercedes-Benz combina stilul autoturismelor cu robustetea vehiculelor comerciale.
La Viano, noua transmisie manuala ECO Gear cu sase trepte, impreuna cu tehnologia BlueEfficiency, este disponibila cu functia ECO start/stop, in varianta standard. Noile motorizari cu patru cilindri si turbina cu geometrie variabila genereaza 136 CP pentru Viano CDI 2.0 si 163 CP pentru Viano CDI 2.2.

Articole similare

Ad