Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cu un FMS potrivit costurile sunt tinute sub control

Piata transporturilor este una extrem de competitiva, mai ales in conditiile actuale, tocmai de aceea operatorii pentru a-si mentine sub control cele mai importante costuri cu flota, trebuie sa aiba incredere in propunerilor furnizorilor de sisteme de fleet management (FMS) si in beneficiile pe care le aduce instalarea unor astfel de solutii. Cat de conectata la aceste cerinte este piata romaneasca am aflat de la Cristian Kiss, agent Transics International in Romania.
 

Tranzit: De cand este prezenta Transics pe piata romaneasca? Ce legatura este intre Transics si Global Quard?
Transics a fost infiintata in 1991 si de atunci este activa in toata Europa. Peste 1.300 de transportatori utilizeaza solutiile FMS Transics, ceea ce insemna mai mult de 85.000 de vehicule conectate. Incepand din 2007, firma si-a extins serviciile catre Europa Centrala si de Est. Compania pe care o administrez, Global Quard, are experienta in domeniul sistemelor GPS din 2002. Prin 2005, odata cu dezvoltarea platformei de comunicare GPRS a operatorilor GSM, segmentul sistemelor GPS a devenit mult mai dinamic, iar prin colaborarea cu Transics, in 2007, am raspuns unei provocari de a reprezenta un produs hi-tech pe o piata incarcata de solutii track&trace.
Transics este un jucator international pe o piata de nisa prin solutiile dedicate transportatorilor „grei“, produse pentru administrarea si monitorizarea camioanelor, a semiremorcilor, a soferilor, a marfurilor si comenzilor de transport si sectorul logistic.
FMS se integreaza perfect cu solutiile de back-office: planificatorii, dispecerii sunt in contact permanent cu soferii, vizualizand in timp real informatiile transmise de perifericele conectate.
Ce inovatii a dezvoltat Transics in 2013 pentru transportul rutier de marfa?
Transics pune la dispozitia transportatorilor functionalitati precum citirea si descarcarea de la distanta a tahografului digital, respectiv a cardului de sofer, si scanarea documentelor sau redarea multitudinii de informatii CAN (stilul de condus al soferului). Solutiile sunt dedicate atat transportului national, cat si international. In 2013 Transics a lansat pe piata un nou produs Tx-GO, gandit perfect pentru administrarea timpilor de condus si a consumului de carburant sau a modului de condus prin conexiunea la CAN.
Un alt produs nou este Tx-SKY, un computer de bord construit pe baza unui know-how de 20 de ani ce completeaza seria popularului Tx-MAX (GO) si este integrat total cu solutia noastra de back-office Tx-Connect.
Cu ce producatori de vehicule comerciale colaboreaza Transics?
Avem colaborari stranse cu toti producatorii de camioane si de semiremorci. La ora actuala, furnizorii de camioane completeaza oferta cu servicii de monitorizare GPS si se intrec in a oferi cat mai multe functionalitati, motiv pentru care unii ne pot considera un concurent direct. Avem avantajul unei solutii unice, integrabile pentru transportatorii cu sau fara flote mixte.

Articole similare