Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Special pentru piata romaneasca

In centrul atentiei cu ocazia deschiderii service-ului de la Craiova a fost un camion DAF XF, dintr-o serie limitata, cu specificatii de top: Super Space Cab (cu faruri duble cu lentile Lexan rezistente la impact, cu faza lunga cu halogen si faza scurta cu xenon, lumini integrate in acoperisul cabinei montate pe colturi – fiecare unitate contine doua proiectoare si doua lumini de marcare superioare – faruri combinate – de ceata si proiectoare – in bara de protectie, spoiler pentru plafon cu inel superior si inele laterale, pentru o aerodinamica imbunatatita, volan finisat cu piele, scaun sofer Super Air, scaun copilot Luxury), motor MX de 510 CP, cutie de viteze AS Tronic cu 12 trepte, cu functie Hill Start Aid s.a.

Nu este nici pe departe o specificatie solicitata des in Romania, daca ne gandim ca, asa cum declara directorul de vanzari si marketing EVW Holding, sub 5% din modelele XF livrate la noi anul trecut aveau cabina Super Space Cab.
Pretul special la care poate fi achizitionat un astfel de model este de 83.900 de euro cu livrare direct din fabrica, iar singura modificare care i se poate aduce in acest pret este la culoare.
DAF a vandut firmei Roli Trans 25 de astfel de camioane, din care cinci au fost deja livrate si alte cinci urmau la final de aprilie, pentru ca intregul contract sa fie onorat pana la sfarsit de an.
In plus, EVW Holding mai propune 25 de camioane in aceeasi specificatie, din care cinci au fost deja comandate, unul dintre clienti optand in plus si pentru LCD, sistem de navigatie incorporat in plansa de bord si telefonie.
Opt din aceste vehicule sunt pe stoc, iar altele sunt puse in productie si se pot livra in maximum sase saptamani.

Articole similare