Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo cauta cel mai economic sofer

Dupa ce la editia precedenta a competitiei Driver’s Fuel Challenge concurentul din Romania s-a clasat pe locul al doilea la finala europeana din Göteborg, Volvo Romania spera intr-o participare numeroasa la editia 2013 a competitiei Volvo Trucks dedicate condusului economic. Aceasta se va desfasura in perioada martie-septembrie 2013 si va avea finala regionala in Croatia. Campionul competitiei Drivers’ Fuel Challenge 2013 va primi ca premiu un autoturism Volvo V40. Competitia este deschisa soferilor firmelor care detin camioane Volvo, fiind premiat nu numai castigatorul, ci si proprietarul firmei din care face parte.
 

Pentru a demonstra ca un stil de conducere adecvat poate contribui la obtinerea de beneficii substantiale atat pentru transportatori, cat si pentru mediu, si prin asta sa intareasca importanta soferului in reducerea consumului de combustibil, Volvo Trucks continua si in acest an proiectul The Drivers’ Fuel Challenge in Europa Centrala si de Est.
Competitia, care anul trecut a reunit in jur de 1.600 de participanti, s-a deschis pentru inscrierea concurentilor editiei 2013. In perioada martie-septembrie vor avea loc calificari la nivel national in toate tarile participante din Regiunea Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania. Etapele de calificare vor fi urmate de cate o finala nationala, prin care se vor desemna campionii din fiecare tara participanta.
In octombrie, toti campionii nationali se vor intalni la marea finala a The Drivers’ Fuel Challenge 2013, care se va desfasura anul acesta la Opatija, in Croatia. Pe circuitul de curse Grobnik, fiecare dintre ei isi va dovedi calitatile si totodata castigatorului i se va inmana marele premiu: un autoturism Volvo V40.
Exista, de asemenea, si premii care ii privesc pe proprietarii companiilor reprezentate de soferii care urca pe primele trei pozitii in clasamentul regional final din Croatia.

Articole similare