Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Expansiune pe pietele straine


W.A.G. payment solutions, emitentul cardurilor de alimentare Eurowag, si-a preluat anul acesta colaboratorul ceh care se ocupa de rambursarea taxelor din UE catre clienti si o statie de alimentare de la granita austro-germana, extinzandu-si serviciile catre Bulgaria si Turcia. Eurowag este unul dintre liderii pietei, cu o cifra de afaceri anuala de sute de milioane de euro. In fruntea societatii se afla inca de la inceput Martin Vohánka, sub a carui conducere, in cei 19 ani de existenta, aceasta s-a clasat printre cele mai prospere firme de pe piata europeana.
 

W.A.G. a facut o achizitie importanta la inceputul acestui an, CESKÁ LOGISTICKÁ a.s., cu care a colaborat in trecut pentru rambursarea taxelor din UE catre clienti, si ale carei servicii vor fi imbunatatite si eficientizate si pe mai departe, asa cum promite Martin Vohánka, deoarece „satisfactia clientilor este de importanta capitala pentru noi, asa ca ei se pot bucura nu numai de rapiditatea serviciilor, ci si de inovatii“.
Tot anul acesta, in aprilie, W.A.G a cumparat statia de alimentare cu carburanti Starpetrol, situata la unul din punctele-cheie de trecere a frontierei dintre Austria si Germania, care era deja parte integranta a retelei de acceptare Eurowag. Insa de acum clientii vor beneficia de conditii si mai favorabile pentru alimentare si, treptat, de un standard mai ridicat al serviciilor.
In 2013 W.A.G. a facut primele demersuri pentru a intra in Bulgaria si Turcia. Bulgaria este deja de mai mult timp parte a retelei de acceptare Eurowag, prin intermediul retelei de statii de alimentare EKO, iar Turcia este prima tara eurasiatica in care a intrat compania. Si in prezent pentru ambele tari se construiesc echipe comerciale stabile si centre de asistenta pentru clientii locali.
„Intrarea pe aceste piete reprezinta reactia la feedback-ul pozitiv pentru produsele noastre de pe toate pietele pe care am operat pana in prezent. De aceea sunt increzator ca brandul Eurowag se va impamanteni curand si ca va deveni sinonimul pentru calitate si nivelul ridicat al serviciilor si in Bulgaria si Turcia“, anticipeaza Martin Vohánka.

Noi statii de alimentare, moderne si sigure, pentru camioane
Tot in 2013, W.A.G. a deschis doua noi statii de alimentare pentru camioane in Polonia, ambele echipate cu cele mai moderne tehnologii si situate pe noduri importante de transport: S?ubice (autostrada A2) si Krzywa (separarea autostrazilor A4 si A18).

Articole similare