Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mai dinamic, mai economic si mai de incredere

Pe 4 februarie a fost lansata a patra generatie Caddy, care se remarca prin designul interior si exterior nou – cu linii mai ascutite, in ton cu noua identitate Volkswagen – motoarele noi Euro 6 TDI, TSI si TGI – ce permit reducerea consumului de carburant, a costurilor totale de operare si a emisiilor poluante – si prin sistemele inovatoare de siguranta si de asistenta a soferului. Noul model intra in productia de serie in mai, la fabrica din Poznan (Polonia), simultan cu incetarea productiei actualei game, din care anul trecut au fost realizate aici peste 170.000 de unitati.
 

Prima generatie Caddy a fost lansata in 1980, iar a treia a fost vanduta in circa 1,5 milioane de exemplare in intreaga lume in cei 11 ani cat s-a produs – in Germania are 42,9% din piata sa, iar in Europa are 19,4%, fiind printre primele trei cele mai vandute autovehicule din aceasta gama. Iar de la Caddy 4 se asteapta sa continue povestea de succes de pana acum, din moment ce i s-au adus imbunatatiri in toate aspectele.
Datorita muchiilor ascutite si liniilor clar definite, silueta noului Caddy este mai dinamica, dar la fel de usor de recunoscut ca in trecut, designul fiind schimbat cu precadere in partea din fata. Noua sigla VW formeaza, alaturi de calandru si faruri (disponibile in variante H4, H7 sau bi-xenon, in functie de nivelul de finisare), o entitate coerenta care se intinde pana sub aripi si portiere si pe deasupra parasocurilor, cu structura cu nervuri neagra sau in culoarea caroseriei. La extremitati se afla luminile de ceata rectangulare optionale, iar liniile dinamice in V, care pleaca de la faruri si parcurg toata capota motorului, atrag si ele privirile.
Noua utilitara VW este disponibila in 16 culori, din care multe inedite, iar in functie de caroserie si de nivelul de finisaj sunt posibile si combinatii de culori.
Postul de condus reproduce liniile orizontale ale designului general, dar habitaclul face acum distinctia intre versiunile furgoneta si monovolum. Panoul de bord este mai degraba deschis la versiunea utilitara, dar face bloc comun la versiunile de pasageri cu un spatiu de depozitare cu manere si altul central, inchis.
La interior liniile si formele sunt mai pronuntate decat la generatia anterioara, iar o banda orizontala foarte atractiva, ce integreaza fantele de aer si noua generatie a echipamentului de informare, confera noului vehicul un aer modern.

Interior ergonomic, rezistent la uzura, cu multiple spatii de depozitare
Noul Caddy este oferit in doua versiuni principale: vehicul urban de distributie (furgon cu doua locuri sau Combi cu cinci locuri) si monovolum disponibil in variantele Conceptline, Trendline, Comfortline, Highline si Beach – despre acestea cinci puteti citi mai multe in suplimentul Transport Persoane din aceasta luna.
VW va produce, pe perioada limitata, si o editie speciala dedicata lansarii celei de-a patra generatii, care are la baza versiunile furgon sau Trendline si propune numeroase dotari ce fac mai atractiv drumu

Articole similare